I <3 Make-Up | Lip Lava's Tremor & Forgiven

Ik heb ze al een tijdje in huis en vandaag vertel ik jullie er wat over. De I<3Make-up Lip Lava’s.

En met een tijdje bedoel ik twee maanden ofzo. Het kwam er gewoon niet van om er eerder wat over te vertellen maar nu is de tijd daar! De Lip Lava’s zijn vloeibare lipsticks die in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ik heb de roze Tremor en bruinige Forgiven gekocht.

I Heart Makeup lip lava

De Lip Lava’s zijn dupes van de Too Faced Melted lipsticks, I Heart Make-Up is baas in het maken van dupes haha! Ik heb een Too Faced Melted op mijn wishlist staan maar aangezien Too Faced niet in Nederland te koop is besloot ik te beginnen met de dupes.

Lip Lava I Heart Make UP

De Lip Lava’s komen in een mooi kartonnen doosje. De Lip Lava’s zitten in langwerpige tubes met een zwarte dop. Wat me opvalt is dat de naam van de kleur van het product niet op de tube staat! Ik moest nu ook echt even goed kijken welke kleuren ik ook alweer had gekocht haha maar met behulp van het internet kwam dat natuurlijk goed. De namen staan wel op de kartonnen doosjes hoor, maar die heb ik al weggegooid op het moment dat ik dit typ.

Lip Lava's Forgiven Tremor

Wanneer je de zwarte dop eraf draait vind je deze sponsapplicators. I like! Ik vind dit echt een fijne manier van aanbrengen van product en het is ook gemakkelijk doseerbaar. Wel een beetje onhygiĆ«nisch omdat ik het idee heb dat die spons van alles opzuigt haha šŸ™‚

Ik had het idee dat het product wel redelijk op mijn lippen zat maar als ik het zo terug zie op de foto’s valt het toch tegen. Ik vind de hoeveelheid product die je aan moet brengen ook wel een beetje lastig met deze Lip Lava’s. Met een dun laagje ziet het er “natuurlijker” uit maar wel met minder dekking. Ik heb een wat dikkere laag aangebracht en dat zie je ook wel terug en toch zit hij als je close-up kijkt niet zo prachtig.

Lip Lava Tremortremor

Dit is Tremor, een wat koele roze tint. Ik vind hem qua kleur wel erg mooi.

forgivenForgiven Lip Lava

Toen ik Forgiven swatchte schrok ik eigenlijk een beetje van de kleur. Hij was wel erg bruin! Eenmaal op mijn lippen vind ik hem toch wel erg mooi. Ik heb hem al een aantal keren gedragen!

Lip lava swatches

De Lip Lava’s plakken aan het begin een klein beetje maar later niet meer. Ik heb het idee dat het mijn lippen niet uitdroogt en ik ben positief verrast door de houdbaarheid. Wel slijten ze niet geleidelijk, je bent de binnenrand eerder kwijt dan de buitenrand. Hierdoor eindig je met een lelijke soort lipliner haha, dus dit moet je wel even in de gaten houden. Ik had na zo’n vijf uur inclusief eten en drinken een beetje een lipliner over. Maar vijf uur vind ik voor zo’n budget product een top tijd!

Ik heb mijn LipLava’s gekocht bij beauty88.nl voor ā‚¬3,79 per stuk. Ik vind dit echt een prima prijs voor deze lipproducten! Ze brengen fijn aan, al moet je wel een beetje je weg vinden in de hoeveelheid product. Je lippen drogen niet uit door het product Ć©n het blijft ook nog eens lang zitten.

Ik ben fan van deze budget toppertjes en ik wil misschien nog wel eens meer kleuren proberen!

Ben jij bekend met de Lip Lava’s?

 

 

2 gedachten over “I <3 Make-Up | Lip Lava's Tremor & Forgiven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *