MAC | Viva Glam Ariana Grande lipstick

Toen Mac bekent maakte met wie de Viva glam samenwerking was was ik niet direct enthousiast. Toen ik de kleur zat was die mening direct anders!

Een donkere matte lipstick, yup daar hou ik van. Zo ook deze super mooie donker paarse/wijnrode kleur. In de huls lijkt hij iets donkerder als dat hij in het echt is. In de huls lijkt hij vrij bruin maar als je hem aanbrengt zie je dat het echt een mooie paarse/wijnrode kleur is. I like it! Ondanks dat de lipstick matt is brengt hij heel soepel aan. Hij blijft net zo als de andere matte lipsticks van Mac lang en mooi zitten, een maaltijd overleeft hij prima en een paar glazen drinken ook met gemak. Hij blijft ongeveer 4 uurtjes mooi zitten daarna zou je hem eventueel bij kunnen werken.

Viva Glam Arinna Grande swatch

Zo als altijd met de Viva Glam lijn gaat de gehele opbrengst naar het aids/hiv fonds om onderzoek te doen en natuurlijk voor een genezing er van. Mocht je nog twijfelen over de lipsticks, je kunt hem altijd nog kopen om het goede doel te steunen 😉

Viva Glam Arinna Grande lip swatches

Er is ook nog een lipglass te koop, maar zelf hou ik daar niet heel erg van. De lipglass is vrij doorzichtig met grove glitters, gewoon niet mijn ding. Gelukkig bestaat de lijn ook nog uit de mooie lipstick.

 

De kleur heeft een matte finsh, maar ik vind hem niet onwijs mat eigenlijk.. Ik heb mattere lipsticks als dit. Mijn voorkeur had geweest naar nog net iets matter, al had hij dan waarschijnlijk niet zo fijn aangebracht.

IMG_6197

De Mac viva glam by Ariana Grande is te koop bij de Mac stores en in de counters van Mac. Je kunt hem ook bestellen voor €19,50 via de Mac webshop of via Douglas. De Douglas is een heel stuk sneller qua levering.

 

Wat vind jij van deze Viva glam?

X Nancy

3 gedachten over “MAC | Viva Glam Ariana Grande lipstick

  1. Ik twijfelde eerst een beetje of ik hem nu wel moet aanschaffen. Op de meeste Amerikaanse swatches zag hij er zoooo donker uit. Ik ga hem zeker aanschaffen, maar ik denk iets later dit jaar, gelukkig is hij een jaar verkrijgbaar yay. Ik had al meerdere reviews gelezen dat hij niet extreem mat is, hoewel Mascha er van overtuigd was dat hij extreem mat zou zijn en lastig aan te brengen. Het is wel écht een mooie en vooral unieke kleur door de combinatie van Diva en een donker paarse tint. Hij staat jou ook heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *