Essie | Flowerista

Essie komt steeds dichter in de buurt om mijn favoriete nagellakmerk te worden. Vandaag laat ik weer een lakje uit mijn stash zien: FLOWERISTA.

Essie Flowerista nagellak 3

Flowerista is een prachtige paarse lak, een kleur waar ik er niet meer van heb. Ik vind hem uniek!

Essie Flowerista nagellak 2

Ik zag pas toen ik de foto’s in dit artikel importeerde dat je ziet dat ik foto’s heb gemaakt nadat deze lak al zo’n 1,5 dag op mijn nagels zat en ik hard heb gewerkt. Er is ietswat slijtage te zien aan de randen van mijn nagels maar zoals je ziet zijn dit geen erge chips en zal het sommige van jullie niet eens opvallen.

Essie Flowerista kwastje

Ik ben gek op het uiterlijk van de Essie lakjes. De vierkante flesjes die je mooi naast elkaar kunt bewaren, de witte dop met de naam erop en dan het fijne breede kwastje. Ik vind Essie kwastjes erg fijn in gebruik en ze zorgen ervoor dat ik gemakkelijk mijn nagels kan voorzien van een mooi kleurtje.

Flowerista komt uit de lente collectie van 2015 en is dus helaas niet meer in de winkels verkrijgbaar. Toch duiken oude collecties steeds vaker op in winkels als Big Bazar of in setjes via bijvoorbeeld Cosmeticadeals. Ook willen sommige webshops tegenwoordig de oude collecties doorverkopen. Daarom besloot ik deze mooie lak toch gewoon te delen op ByTwins.nl!
Ik vind Flowerista nu bijvoorbeeld nog op de site van Makeupmusthaves! voor negen euro.

Essie Flowerista nagellak

Flowerista is een heel goed dekkende lak. Hij zou misschien zelfs met één laagje kunnen maar toch kies ik er zelf altijd voor om toch een tweede laagje aan te brengen. Op deze foto’s draag ik een laagje topcoat van Hema over de lak heen.

Essie lakken houden over het algemeen best lang bij mij. Het verschilt (natuurlijk) wel in wat je doet op een dag en hoeveel je je handen gebruikt. Meestal verwijder ik de lak alweer terwijl hij er nog goed op zit, gewoon omdat ik zin hem in een nieuw kleurtje haha!

Essie nagellak Flowerista

Als je wel eens paarse nagellak draagt kan ik deze zeker aanraden. Het is een mooie unieke kleur! Ik krijg er ook regelmatig complimentjes over als ik hem draag, zo leuk:D

Kende jij Flowerista al?

5 gedachten over “Essie | Flowerista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *