Soap&Glory | Hand Food cream en The Righteous Butter

Toen Nancy en ik in juli 2015 in Londen waren kocht ik drie mini’s van Soap&Glory om deze uit te proberen.

Soap&Glory Hand Food cream

Het merk Soap&Glory kennen wij in Nederland eigenlijk niet terwijl het in andere landen een onwijs populair cosmeticamerk is. Ik kocht drie mini’s in Londen om de producten van het merk uit te proberen en ik laat er vandaag twee aan jullie zien.

Soap&Glory is een “fun, fresh, fearless, fantastic” Brits cosmetica merk. Ze staan bekend om de wonderbaarlijk effectieve bad, body en huidverzorgingsproducten en geven op de website aan dat er zelfs enkele producten awards hebben gewonnen. Waaronder de Righteous Butter en laat ik die nou net gekocht hebben 🙂

HAND FOOD hand cream

Soap&Glory Hand Food Cream (2)

Als eerst een product wat ik al een tijdje gebruik, de Hand Food Hand Cream. Yes, zo heet hij haha! De handcrème beloofd je handen zacht te maken en je kan het product gebruiken zo vaak als dat jij dat wilt. Ik gebruik handcrème vaak als ik ga slapen en vaak nog ergens gewoon tussendoor gedurende de dag.

De handcrème heeft een verpakking met 50 ml product wat ik voor een handcrème een prima formaatje vind. Na opening is de handcrème 24 maanden houdbaar, maar bij mij is die tegen die tijd al lang op. De tube heeft klikdop waaronder een kleine handige opening zit verstopt waarmee je gemakkelijk het product uit de tube krijgt. Niet teveel, niet te weinig, gewoon goed te doseren.

Soap&Glory Hand Food Cream opening

Er zitten verschillende verzorgende ingrediënten in de handcrème waaronder shea butter en verschillende oliën van noten als macademia en amandel, en die verzorgende ingrediënten doen hun werk goed. Mijn handen voelen goed verzorgd na het aanbrengen van deze handcrème en dat is waar hij naar mijn mening voor is bedoeld. Wanneer ik droge handen heb pak ik deze roze vriend er graag bij en mijn handen vinden dit erg leuk.

 

The Righteous Butter

Soap&Glory body butter

 

Deze awardwinning butter heeft net als de handcrème een super leuke verpakking. Dit hebben eigenlijk alle producten van Soap&Glory, lekker opvallend, lekker roze, i like! Deze mini verpakking bevat 50ml wat precies goed is om een product uit te proberen.

Ook de butter bevat goede verzorgende ingrediënten. Zo valt mijn ook onder andere op de volgende producten in de ingrediëntenlijst; shea butter, cacao seed butter, coconut oil en richting het einde van de lijst spot ik ook nog aloe vera. Sounds good!

Soap&Glory butter

 

De butter heeft een romige substantie die ik erg plezierig vind aanvoelen. De geur is heerlijk, al kan ik hem niet echt omschrijven, hetzelfde geld voor de handcreme trouwens. Op internet lees ik dat deze producten dé Soap&Glory geur hebben. Het is een beetje zoetig en ergens ook noten erin, ik durf het niet zeker te zeggen want ik ben erg slecht in geuren omschrijven haha.

Op de verpakking is de te lezen dat je dit product aan moet brengen als je onder de douche, of uit bad komt. En dat doe ik dan ook! Ik smeer mijzelf volledig in met deze butter en merk echt de heerlijke geur. Wanneer ik mij net insmeer is deze best heftig aanwezig maar het meeste vervliegt al snel, wat ik in dit geval positief vind. Na een half uurtje is de geur nog steeds terug te vinden als ik aan mijn huid ruik en zo vind ik hem heerlijk. Wat ik ook fijn vind aan deze butter is dat deze vrijwel geen laagje achter laat en dus volledig intrekt. Met butters kan dit nog wel eens het geval zijn maar dit romige goedje trekt vrijwel volledig mijn huidje in.

Soap&Glory product

 

Op de foto hierboven zie je de substanties van beide producten. Links de handcreme, rechts de butter. Je ziet het misschien niet zo goed maar de handcrème is een wel stuk dunner dan de butter maar beiden zien ze er wel lekker romig uit. Je kunt ze een beetje vergelijken met een dunne creme als handcreme en een dikke vollere creme als butter.

Soap&Glory Hand cream Body Butter

 

Zoals ik al eerder zei, zijn de producten van Soap&Glory helaas niet in Nederland te koop. Maar wel in Duitsland en Engeland waar wij als Dutchies regelmatig over de vloer komen. Op de website van de Duitse Douglas vind ik dat de Hand Food handcream 50 ml €3,99 kost, de prijs van de Righteous butter 300 ml (ik heb dus 50) is volgens de Soap&Glory website €11,70.

Ik vind beide van deze producten heerlijk en ben langzaam al een beetje verdrietig aan het worden dat ze bijna op zijn. Maar niet getreurd want ik heb hier dus wel van geleerd dat de producten van Soap&Glory fijn zijn. Ik moet zeggen dat ik ook volgens mij nog nooit een negatieve review erover heb gelezen. Als ik ooit weer richting Engeland of Duitsland ga en ik heb een zakcentje bij me dan ga ik zeker wat lekkers uitzoeken in het Soap&Glory schap.

 

Ben jij bekend met dit merk?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs, Tessa

 

Volg jij ByTwins al op Bloglovin? Wanneer je dit doet blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen!

3 gedachten over “Soap&Glory | Hand Food cream en The Righteous Butter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *