Lush | No Drought droogshampoo

Vandaag weer een review van een product van Lush. De droogshampoo No Drought.

Een droogshampoo in poeder vorm in plaats van een spuitbus. Dit heb ik volgens mij bij nog geen ander merk gezien! In het begin is het een beetje wennen.. maar ik waarschuw je! Als je het eenmaal gewend bent dan is dit echt de beste droogshampoo ooit!

IMG_4764

Nu vraag je misschien af hoe dit dan gebruikt? Heel makkelijk eigenlijk. Ik kam mijn haar even goed door en verdeel dan mijn haar in stroken met behulp van een kam. Ik strooi een beetje van de droogshampoo poeder op mijn hoofdhuid en maak dan de volgende strook met hulp van de kam en strooi daar ook poeder. Zo ga ik heel mijn hoofd af. Als ik alles heb gedaan masseer ik de poeder even goed in en dan ben ik helemaal klaar.

IMG_4777

Na gebruik van No Drought kan ik het ongeveer nog 3 a 4 dagen uitstellen om mijn haar te wassen. Zo goed werkt hij! En hij ruikt heerlijk fris naar citroen. De geur blijft goed hangen in mijn haar waardoor mijn haar ook direct heerlijk ruikt. Wie wil dat nou niet?

De ingrediënten van No Drought zijn :

MaïszetmeelMagnesiumcarbonate (Magnesium Carbonate)Talkpoeder (Talc),ParfumGrapefruit essentiële olie (Citrus paradisi)Limoen essentiële olie (Citrus aurantifolia)*Citral (*Citral)*Geraniol (*Geraniol)*Limonene (*Limonene),*Linalool (*Linalool)

De maiszetmeel neemt de vettigheid uit je haar op waardoor je haar weer schoon is! De talkpoeder heeft de zelfde eigenschappen, echt een goede combinatie.

IMG_4786

Een flesje No Drought bevat 50 gram product. Dat lijkt misschien niet veel maar het product is erg zuinig in gebruik! Ik heb even teruggezocht en ik gebruik mijn eerste flesje inmiddels 73 weken wekelijks en er zit nog product in tot net onder de zwarte sticker. Degene die je op de foto ziet is mijn back up!
Het flesje heeft een gemakkelijke klikdop waaronder een kleine opening is. Hierdoor kun je gemakkelijk de hoeveelheid product in je haar bepalen en schiet je niet snel uit.

 

Een flesje van 50 gram kost €6,95 en is te koop in de Lush winkel of via Lush.nl. Ik denk dat dit een van de meest zuinige producten is van Lush. Als je nagaat hoe lang je hier mee doet is hij zeker het geld waard!

IMG_4792

Heb jij wel eens een droogshampoo in poeder vorm gebruikt?
Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

X Nancy

4 gedachten over “Lush | No Drought droogshampoo

  1. Hier was ik al wel benieuwd naar! Stiekem denk ik dat het resultaat vergelijkbaar is met talkpoeder, dit heb ik ook een tijdje geprobeerd. Ik geef denk ik toch de voorkeur aan droogshampoo in spuitvorm. Fijne review 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *