Opgemaakt januari 2016

Er gaan weer een heleboel lege verpakkingen de prullenbak in!

 

 

Tessa

IMG_5865

Zoals altijd watjes en tissues, niets bijzonders.

IMG_5875

The Body Shop Coconut Scrub ging op, in de kleine verpakking (50ml). Een erg kleine verpakking vond ik het, ik was er zo doorheen. Wel een hele fijne scrub! Ik heb hier nog een grote pot van staan.| Inmiddels echt een favoriet, de Kruidvat Wash In Wash Out kleurshampoo in rich red. Een deel van mijn haar is rood geverfd en met deze shampoo hou ik de kleur een beetje bij en het werkt echt erg fijn!

Er gaat weer een scheermesje de prul in! Ik kreeg nieuwe voor kerst dus heb begin januari gelijk een nieuw mesje erop gedaan 🙂 | Ik ben inmiddels al maanden bezig met mini cremes en moisturizers gebruiken en opmaken en deze maand ging er ook wat van op. De Shiseido Ibuki Refining Moisturizer ging op, ik vond dit een hele fijne moisturizer. Ook de Eucerin Aquaporin Active cream ging op, deze heb ik overdag gebruikt ivm de SPF in het product. Prima creme

IMG_5867.

Ik heb mijn make-up stash een beetje opgeruimd en een aantal dingen gaan de prullenbak in. Deze producten zijn allemaal oud, uitgedroogd of werken niet fijn. Hema oogschaduwbasis, ELF eyelid primer, Eyeliner van Primark volgens mij,   MUA lipstick 5  en ELF lip exfoliator.

 

IMG_5872

Sinds ik mijn nieuwe Yankee Candle brander heb, die ik kreeg met kerst, brand ik bijna dagelijks een stukje wax tart. Deze drie waren allemaal al open en heb ik deze maand opgebrand. Loves Me Loves Me Not vond ik niet lekker, te bloemig. Baby Powder vond ik wel oké en Kilimanjaro Stars was heerlijk!

Er ging ook een sample op van de John Frieda Frizz Ease haarserum. Ik heb deze ook wel eens in het groot gehad maar kwam deze sample nog tegen. Heel fijn serum! |Ik vond onderin mijn tas een leeg testertje van Dior Miss Dior Cherie, heerlijke geur.

IMG_5869 (2)

Ik heb ook een van mijn Philosophy Microdelivery Peel samples gebruikt. Wat een fijn setje is dit toch. Nancy heeft het en schreef er laatst nog een review over. Ik ben er ook echt goed over te spreken! Gelukkig heb ik nog zo’n sample en mag ik het af en toe van Nancy gebruiken.

Maskers zijn ook volop gebruikt de afgelopen maand. Ik gebruikte het warmte masker van de Action, Passionate Pearl van dr Van Der Hoog én een iets te zomers maskertje van Balea. Ook kreeg ik de chinese zwarte poriestrips binnen die ik op Ebay bestelde en ik testte er alvast één uit. Shoplog komt eraan en ik ga ze uitgebreid testen voor een review.

 

Het valt me heel erg mee wat ik afgelopen maand heb opgemaakt, alleen maar kleine producten. Ik heb nu al een aantal producten die bijna op zijn dus mijn opgemaakte producten van februari zullen er vast een stuk meer zijn.

 

Nancy:

Zo als gewoonlijk is het bij mij weer mega veel :’)

IMG_5840

Ik ga beginnen met samples van Lush. ik maakte samples op van : Enzymik Roulade, The comforter showecream, Sparkle&lime light, Chirstingle body Conditioner, Cup o coffee, Avocado co wash en als laatste The rough with the smooth.

IMG_5842

Mask of magnaminty maakte ik ook op, hier ga ik weer een nieuwe pot van kopen. Ik maakte ook nog twee zwarte maskers op van Pilaten, waar later nog een review van online komt. En nog twee maskers van Montage Jeunesse, hot spring sauna een masker die warm word als laatse de Tea Tree sheetmask, deze stonk echt heel erg.

IMG_5853

Ik maakte mijn geliefde h’Suan wen hua haar masker van Lush op. Ook maakte ik mijn No Drought droogshampoo op van Lush hier komt binnenkort een review van. Ook maakte ik nog een gewone shampoo op van John Frieda de Full repair variant. En een bus Batiste droogshampoo, deze is voor bruin haar en dit vind ik de fijnste van Batiste.

IMG_5855

En dan nog meer Lush, oeps. 93,000 miles jelly is helaas opgegaan, deze vind ik zo lekker! Ook maakte ik een klein potje Karma Kream op en een potje Sympathy for the skin. Daarnaast is ook nog mijn tweede potje van D’fluff is opgegaan, dit is een hele fijne scheercrème. Als laatste Lush een flesje van de Tea tree water.

IMG_5848

Ook maakte ik weer deodorant op van Hidro fugal, dit keer maakte ik een roller én een stick op En na heel erg lang is ook eindelijk deze mega verpakking van de mango body butter op van The body shop. Ik maakte nog een zakje scrub op van Montagne Jeunesse op en de Sensitive enzyme peeling van Ziaja.

IMG_5860

Reiniging doekjes van de Action die gebruik ik voor swatches. En mijn geliefde The microdelivery exfoliating face wash van Philosophy is ook op, hier staat al weer een nieuwe van in de badkamer! De Purity oog en lip make-up remover van Dr. vd Hoog is ook opgegaan. Ook mijn Solid Beautyblender cleanser is op, gelukkig heb ik nog twee vloeibare varianten staan dus ik zit nog niet zonder. Mijn scheermesje is ook vervangen in januari.

 

IMG_5845

Mijn favoriete primer de All About Matt van Essence is op. De volgende producten zijn niet op maar die doe ik weg omdat ze niet meer goed zijn :  Royal Apothic lipscrub., Essence oogschaduw basis en de Catrice eyebrow lifter.

IMG_5852

En als laatste mijn Yankee candles. Ik maakte een large jar van Christmas memories op. En nog drie tarts namenlijk de Peach cobbler, Vanilla Chai en Red velvet.

Ik heb weer veel opgemaakt, zoals altijd eigenlijk. Weer veel Lush ook hé hahaha!

 

Samen.

IMG_5861

Deze twee Lush maskers waren goed tot 03/01 en zijn beide dan ook al aan het begin van de maand opgegaan. Uit beide potjes konden we deze maand volgens mij nog één masker halen dus dat was easy. Catastrophe Cosmetic en Rosy Cheeks. Rosy cheeks is gebombardeerd tot Tessa’s favoriete Lush masker.

Onze eerste pot zelfgemaakte Lush Angels On Bare Skin is opgegaan. Zelfgemaakt? Jup! Tijdens Lush Beauty School maakte wij allebei een eigen potje. Deze is nu opgegaan en de volgende zal snel volgen 🙂 Heel fijn reinigingsproduct.

 

En dat was het! Dit is wat wij in de maand januari hebben opgemaakt. Tessa niet zoveel, Nancy wel en samen ook nog drie Lush producten. Na deze en de vorige opgemaakt krijg je misschien een idee hoe vol onze bak met lege Lush-potjes zit haha! Gelukkig gaan we ze regelmatig inwisselen voor een vers masker.

3 gedachten over “Opgemaakt januari 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *