Queen Helene | Mint Julep masker & Mint Julep scrub

Een masker én scrub van Queen Helene!

Toen ik laatst weer eens bij de Afro winkel in Den Haag was om het Mint Julep masker te kopen zag ik dat ze er ook een scrub van hadden. Ik vroeg aan de medewerkster of zij de scrub wel eens had gebruikt en wat zij er van vond. Ze was er zo positief over dat ik me liet overhalen en de scrub ook kocht.

IMG_4793

Het masker daar was ik al wel bekend mee. Ik heb er vroeger wel eens een tube van opgemaakt en ik vond hem heel erg fijn. De scrub is wel helemaal nieuw voor mij. Ik heb ze alle twee los getest en samen als een duo en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind.

IMG_4815

Laten we bij de scrub beginnen. Het is een redelijk grove scrub op basis van walnoot stukjes.  De geur ruikt zo als de naam van het masker je al doet vermoeden naar mint. Echt een heerlijke frisse geur om lekker wakker te worden ik vind hem ook echt ideaal voor de dag na dat je bent uit bent geweest. Lekker een frisse oppepper voor je huid!

IMG_4820

De scrub is perfect voor als je een vette huid hebt en/of last hebt van puistjes, ik heb dit allebei dus vast een goede scrub voor mij dit! De scrub gebruik ik zoals ik andere scrubs ook gebruik. Ik maak eerst mijn huid nat met warm water, ik scrub mijn huid met ronddraaiende bewegingen en spoel de scrub vervolgens af met warm water.  Ik vind het echte een zeer goede scrub, hij is goed grof maar niet zo grof dat het zeer doet ofzo.

IMG_4802

En dan nu het masker. Zoals ik hierboven al zei heb ik hier al eens een tube van opgemaakt. Geloof me als ik zeg dat ik daar echt heel lang over heb gedaan. De tube waarin het masker zit is echt heel erg groot en het masker is vrij zuinig in gebruik. Ik breng een laag van het masker aan op mijn schone en droge huid en laat het masker vervolgens ongeveer een kwartiertje intrekken. Het masker in dan bijna helemaal ingedroogd en ik verwijder het masker vervolgens met warm water.

IMG_4811

Het masker is op basis van kaolin, dit is een klei soort die heel erg goed echt alle vuil en viezigheid uit je poriën zuigt. Samen met de anderen bestandsdelen is dit echt een ideaal masker voor als je een vette huid hebt met puistjes, hij reinigt je huid echt goed! Ook het masker ruikt heerlijk naar mint net als de scrub.

IMG_4836

Ik vind het zowel samen als los echt geweldige producten. Ze werken beiden heel erg goed voor een vette huid met puistjes. Nog een heel groot plus punt aan Queen Helene is dat ze niet op dieren testen! Ik betaalde voor de scrub €4,50 en voor het masker betaalde ik €4,95, ik kocht deze producten bij de afro winkel in Den Haag. Je kan ze ook online kopen via hun website.

 

Wat is jou favoriete scrub en masker combinatie? Laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *