Lush | Prince Charming showercream

Er ligt weer een limited collectie in de Lush winkels en wij gingen (uiteraard) voor de shower cream!

Het is jammer dat er geen Jelly in de collectie zit, anders had die nu ook in onze collectie gezeten. Nancy is namelijk team Jelly en Tessa team Douchegel haha!
De Lush douchegelstash is inmiddels ook al een flinke, we zullen hem binnenkort eens laten zien 🙂

Lush Prince Charming

Prince charming is dé charmante prins uit de Valentijnscollectie. Hij bestaat al langer maar is nooit zo lang in de buurt, hij stond op de wishlist en kan nu afgestreept worden. Stonden de knappe mannen allemaal maar voor je klaar  😉

 

De ingrediënten via Lush.nl. Wanneer je op een ingrediënt klikt kom je automatisch op de Lush website met informatie over het ingrediënt.

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Extract van Marshmallowkruid en Vanillestokjes (Althaea officinalis; Vanilla planifolia), Stearinezuur (Stearic Acid),Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Propyleen glycol (Propylene Glycol),Granaatappelsap, Vers (Punica granatum), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), *Citronellol (*Citronellol), *Farnesol (*Farnesol), *Geraniol (*Geraniol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Sneeuwvlokjes glanspoeder,Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Methylparabeen

Extract van marshmallowkruid en vanillestokjes? Hell yeah dat klinkt nommie! Ook de verse granaatappelsap heeft een belangrijke functie in deze mega roze showercream, de sap is mede verantwoordelijk voor de geur! Want je ruikt zoveel lekkers als je jezelf inzeept met deze charmante verschijning! We ruiken duidelijk de granaatappelsap en de vanille, daarnaast is hij wat zoetig wat misschien wel door het marshmallowkruid komt. Het is niet onze favoriete geur van Lush maar we kunnen hem zeker waarderen!Lush Prince Charming Shower Cream

En dan hebben we het nog niet over de kleur gehad. Want we moeten toegeven, die mag er ook wel zijn! Of onze prins nou zo lang in de zon heeft gelegen of teveel Fristi heeft gedronken dat weten we niet, maar goed roze is hij wel. En we like!

Prince Charming

En als we dichterbij komen zien we dat hij naast charmant ook nog eens erg mooi is. Vol shine, glitter en glamour, hij is vast ijdel!

Lush Prince Chaming showergel

Prince charming heeft net als eigenlijk alle doucheproducten van Lush een klikdop die af en toe wat lastig open gaat. Of zijn wij de enige die toegeven soms echt even een stukje spierbal te moeten gebruikten om een Lush flacon open te maken? Heel soepeltjes gaan ze niet in ieder geval, maar dat is ook niet erg. Zo weet je zeker dat de Prince lang genoeg houdbaar blijft en dat hij niet ineens wat rimpeligheid gaat vertonen.

Lush Prince Charming roze

Wanneer je Prince Charming meeneemt onder de douche en jezelf inzeept zul je zien dat hij lekker schuimt. Ook de kleur is goed aanwezig zoals je op bovenstaande foto kunt zien! Maar geen zorgen, als je je afspoelt heb je gewoon je eigen huidskleur nog. Niet als dat meisje die een bathmelt als zeep gebruikt en een aantal dagen roze is :’) (wat een sukkel!) Wij blijven gewoon zoals we waren voordat we de douche instapten maar we nemen wel een lekkere geur en verzorgde huid mee als we verder gaan met onze dag.

We horen jullie denken: “zijn er ook nog nadelen aan dit charmante ding?” Ja. Het is een limited product. Wat dit betekend? Dat hij niet standaard in de winkels van Lush te vinden is. Nu rond valentijn is hij er, daarna zal hij op zijn witte paard stappen en teruggaan naar dromenland. Wil je hem meenemen naar jouw dromenland? Dan moet je dus wel een beetje opschieten.

Prince Charming is verkrijgbaar in de heerlijke winkels van Lush en op de webshop. Er zijn drie varianten: 100 gram €7,95, 250 gram €15,95 en 500 gram €26,95

Een gedachte over “Lush | Prince Charming showercream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *