NYX | HD Concealer cw 02 Fair

Vandaag wil ik jullie mijn favoriete vloeibare concealer voor onder de ogen laten zien. En hij kost nog geen zeven euro! Benieuwd waarom het mijn favoriet is? Kijk dan verder.

Een vloeibare concealer voor onder mijn ogen moet aan een paar punten voldoen: hij moet heel erg licht zijn qua kleur, een zeer goede dekking geven, niet in mijn lijntjes gaan zitten, hij moet heel de dag goed blijven zitten en mag zeker niet gaan glijden. Na een lange zoektocht vond ik de HD Concealer van NYX. Ik heb de kleur cw 02, dit is de lichtste kleur die er is. Er is ook nog een 01 maar die is donkerder als deze… yup ik snap het ook niet helemaal.

IMG_4687

Mijn huidskleur is vrij licht en een concealer voor onder mijn ogen moet dus nog lichter zijn. Bij de meeste merken is de lichtste concealer nog steeds te donker voor mij.  Deze van NYX dus niet! Hij is echt heel erg licht. De concealer komt in een vrij simpele verpakking een normale huls met een draai dop. Hij heeft een sponsaplicator wat ik zelf voor concealer erg fijn vind werken.

IMG_4701

Ik breng na mijn foundation een beetje van de concealer aan onder mijn ogen met behulp van de aplicator. Ik blend deze uit met mijn beautyblender in een deppende beweging. Ik poeder hem af met mijn Blot poeder van Mac en daarmee fixeer ik de concealer en blijft hij echt heel de dag goed op zijn plek zitten.

IMG_4706

De Hd Concealer van Nyx is te koop bij de Douglas en online via de webshop van Douglas. Hij kost €6,95 wat ik zelf echt heel hele goed prijs vind voor deze concealer. Ik ben zelf ondertussen aan mijn tweede verpakking bezig en ik kan je zeggen dat hij vrij zuinig in gebruik is.

IMG_4698

Heb jij wel eens iets van Nyx geprobeerd? Laat het mijn even weten ik ben benieuwd.

 

X Nancy

Een gedachte over “NYX | HD Concealer cw 02 Fair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *