Nagellak | Paese 415

Paese, heb jij er ooit van gehoord? Ik had dat in ieder geval nog niet. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nagellak van dit merk.

Deze nagellak zat in Nancy’s Styletone box van december 2015 en is, zoals alle nagellak hier in huis, bij mij beland. Ik vond hem er erg leuk uitzien en besloot hem uit te proberen.

Paese 415

Op de website poasecosmetics.com zie ik dat ze gelokaliseerd zijn in Dubai en een partnership hebben met iets in Polen, veel meer informatie over het het merk vind ik het niet. Nadat ik de Poolse website www.paese.pl op z’n Engelstalig had gezet werd ik daar wel iets wijzer over het merk. Het merk bestaan sinds 2008 en beloofd producten van hoge kwaliteit te hebben. Paese betekend “land” in het Italiaans, iets wat ik nooit had geraden haha. Het merk heeft veel nagelproducten maar daarnaast ook veel andere make-up in het assortiment.

Ik hou echt van dit soort lakjes dus ik wilde hem maar al te graag uitproberen. De kleur vind ik leuk en de glitters ook! De structuur van de nagellak is redelijk dik, maar niet te dik. Hij lakt zelfs best fijn en ik kon hem goed verspreiden over mijn nagels.

Paese 415 nagellak kwastje

Het kwastje is redelijk smal maar lakt wel erg fijn en precies. De dekking van deze lak heeft me echt verbaasd! Met één laagje was hij goed dekkend, toch heb ik voor het mooie een tweede laagje aangebracht. Het nagellakje heeft geen “sand” effect maar je voelt wel dat er vel glittertjes in de lak zitten al voel je dat na het aanbrengen van een topcoat natuurlijk niet meer.

Paese 415 glitterlak

De houdbaarheid heb ik niet heel goed voor jullie kunnen testen omdat ik deze nagellak draag met een peel off base coat. Ik ga niet meer beginnen aan het uren pulken aan de glittertjes en alle frustratie die erbij komt om zo’n nagellak eraf te halen. Ik pak lekker een peel off base coat en draag deze onder de glitterende lak waardoor de houdbaarheid meer aan de base coat ligt als aan de kleur.

Paese 415 nagellak

Wat me wel een beetje frustreert bij deze lak is de dop. Hij draait namelijk door waardoor je hem steeds een kwartslag verder moet “klikken” voordat hij vast zit en de dop gelijk staat met het flesje, als je begrijpt wat ik bedoel. Dit gebeurd me vrijwel iedere keer dat ik de dop van het flesje afdraai en ik ben bang dat dit niet goed is voor de verpakking omdat je hem verder duwt.. We zullen zien of hij ervoor gemaakt is.

Paese nagellak 415 glitters
Paese nagellak 415

Al met al ben ik positief verrast door deze nagellak. De kleur is goed, dekking is goed, glitters zijn goed en glans is goed. Over de houdbaarheid kan ik dus helaas niets zeggen. De webshop krijg ik helaas niet op een andere taal dan Pools, en mijn Pools is niet goed genoeg om de nagellak te vinden en de prijs in euro’s te berekenen. Volgens Styletone kost dit nagellakje €6,00 dus daar gaan we dan maar van uit. Prima prijs voor deze lak vind ik!

Heb jij ooit wel eens van dit merk gehoord?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs, Tessa

7 gedachten over “Nagellak | Paese 415

  1. Ik wist zelfs niet dat dat bestond, een peel off base coat! Blijft de nagellak dan wel goed zitten? Ik zou bang zijn dat ik hem er per ongeluk aftrek wanneer ik iets uit m’n handtas neem ofzo.

    1. Ja hoor blijft wel goed zitten! Maar niet zo lang als normaal. Soms ben ik dan na twee dagen ineens een “nagel” kwijt haha. Maar ik heb dat er wel voor over omdat ik toch regelmatig mijn nagels lak en het verschrikkelijk is om zulke lak te verwijderen 😉

  2. Nu ook heel kleuren te bestellen in Nederland.!!
    De Parse site is officieel geopend.
    Registreer je en ontvang een eenmalige kortingscode.

    Hoop jullie snel te zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *