Chanel | Le Volume mascara

Sinds ik hem heb geprobeerd is hij favoriet. Vandaag deel ik hem op ByTwins.nl

Chanel Le Volume Mascara 1

Favoriet van velen: Chanel Le Volume mascara. Ik draag altijd zwarte mascara dus ook van deze heb ik, 10 noir, de zwarte variant. Daarnaast is hij er ook in 70 Blue Night, 80 Écorces en 90 Noir Khol.

Vanaf de eerste dag dat mijn wimpers een laagje Le Volume kregen wilden ze niets anders meer, of eigenlijk wilde ik niets anders meer. Ik heb nog een aantal andere mascara’s liggen maar ik vind geen andere mascara zo fijn als deze.

Chanel Le Volume

Het enige nadeel aan Le Volume is de prijs, want echt goedkoop is hij niet. Gelukkig hebben we ICI Paris XL, die regelmatig 40% korting geeft op alle mascara’s! En daarmee is Le Volume een stuk beter betaalbaar, deze actie is volgens mij zeker drie keer per jaar (kan me ook vergissen) dus vaak genoeg om hem regelmatig opnieuw aan te schaffen of alvast een back up te kopen.

Le Volume komt in een zwart doosje met daarop de naam van het product, de kleur, het merk Chanel, de inhoud en een luxe gouden baan aan de onderzijde. Op de achterzijde van de verpakking staan de ingrediënten van de mascara en aan de zijkant de tekst “Volume en krul voor elke wimper” in verschillende talen.

Chanel Le volume mascara borstel

Le Volume staat voornamelijk bekend om het grote borsteltje. Ik weet nog dat ik een beetje schrok toen ik hem voor de eerste keer uit de huls haalde, zo groot! Maar nu vind ik hem heel erg fijn. Het borsteltje is gemaakt van siliconen en heeft korte “haartjes”, ook zit er veel ruimte tussen de “haartjes”. Met Le Volume bereik je met één simpel laagje mascara, waar je bij andere mascara’s tien minuten per oog bezig bent en tig lagen aanbrengt. Wel vind ik dat bij een nog nieuwe mascara er iets te veel product af komt, maar ik heb dit vaker met mascara’s. Ik veeg het borsteltje voorzichtig af bij de opening zodat het product niet verloren gaat, dit doe ik alleen de eerste twee weken ongeveer, daarna vind ik hem fijner. Ik weet niet waar dit aan ligt maar ik heb het wel met meer mascara’s gehad.

Ik zeg leuk Le Volume bereikt met één laagje waar je bij een andere mascara tien minuten per oog bezig bent, maar dit is ergens ook een nadeel. Je moet deze mascara even onder de knie krijgen. Met twee laagjes krijg je al snel spinnenpoten en dat willen we natuurlijk niet. Dus wil je hem aanschaffen en denk je na de eerste keer gebruik jeetje wat een spinnenpoten? Dat komt goed, echt waar. Oefening baart kunst, dat is in dit geval echt waar.

Chanel Le Volume Mascara

Ik vind de mascara ook erg zuinig in gebruik (dat mag ook wel voor die prijs), en ik denk dat dat voornamelijk komt doordat je aan één simpel laagje genoeg hebt en je eigenlijk in een keer beide ogen kunt voorzien van mascara zonder nieuw product te pakken tussendoor.

De prijs, ja die had ik nog niet genoemd. De mascara kost rond de €30,00, ik zie dat het zo’n drie euro scheelt tussen ICI&Douglas. Maarrr, zoals ik eerder zei: let op aanbiedingen! De 40% korting aanbieding komt regelmatig voorbij en daarnaast is er nog wel eens 25% korting op alle mascara’s of 10% korting op alle make-up. Met de 40% korting aanbieding van ICI Paris XL kost de mascara nog zo’n €18,00, een stuk beter dus. Dan scheelt het nog maar een paar euro met een “gewone” mascara van Rimmel of L’Oreal.

Chanel Le Volume is echt mijn favoriete mascara geworden en ik vraag me af of er ooit nog een mascara komt die hem van de troon stoot. In december heb ik mijn oude favoriet Rimmel Sexy Curves opgemaakt maar ik vond deze mascara lang niet meer zo fijn sinds ik Le Volume heb gebruikt.  Ik moet er wel bij zeggen dat Sexy Curves echt járen mijn favoriet is geweest en ik er vele heb verslonden. Het zegt dus wel wat!
Wat is jouw favoriete mascara? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

 

Liefs, Tessa

 

 

4 gedachten over “Chanel | Le Volume mascara

  1. Ik heb deze mascara ook een keer gehad. Hij was naar mijn mening wel fijn, maar niet zo bijzonder. Ik zou ‘m denk ik niet zo snel meer opnieuw kopen, want voor mijn wimpers deed het niets bijzonders. Ik denk dat er nog wel betere mascara’s verkrijgbaar zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *