Catrice Limited Edition Treasure Trove |Blaze Of Glory oogschaduwpalette

Limited editions, het zijn vaak gewilde items. Dit oogschaduwpalette van Catrice uit de Treasure Trove collectie trok direct mijn aandacht dus ik nam hem mee. Vandaag deel ik mijn review met jullie.

Ik ben gek op limited collecties van Catrice, altijd als er iets nieuws uit komt moet ik altijd even  gaan kijken bij de Kruidvat. Zo ook deze keer, mijn oog viel dit keer niet op de lipsticks maar op een oogschaduw palette. Dit komt eigenlijk zelden voor. Ik zag het mooie witte doosje staan met gouden sterren er op, ik pakte het test palette en ik dacht ja deze moet ik hebben. Ik huppelde tevreden naar de kassa toe en ik betaalde €7,99. Het palette heeft acht kleurtjes, helaas hebben ze geen namen.

IMG_4559

De bovenste rij bevat voornamelijk lichte kleuren. Het pigment bevalt me op zich wel voor een budget palette. Alleen de enalaatste kleur vind ik erg tegenvallen.

 

IMG_4587

Het onderste rijtje bevat de meer donkere kleuren. Het pigment is van deze kleuren vind ik gewoon goed. Alleen is de zwarte niet echt zwart, maar meer heel donker bruin. Maar hier kan ik prima mee leven aangezien ik genoeg zwarte oogschaduw heb.

IMG_4590

Het palette zit in een mooi stevig wit doosje met een spiegel. Ook zit er een spons aplicator bij, deze ga ik nooit gebruiken maar het is goed dat er eentje inzit. Zo als ik hier boven al zei zitten er in het doosje acht kleuren en je betaald er ook acht euro voor. Volgens mijn brilante wiskundige berekening betaal je een euro per kleurtje, dat is toch geen geld? Ik vind het een mooi basis doosje. Ideaal voor als je net begint met make up en je wilt je eerste pallete kopen. In het doosje zitten allemaal mooie en goede kleuren voor een simpele ooglook.

IMG_4722

Het oogschaduw palette uit de Treasure Trove  lijn met de naam Blaze Of Glory is te koop bij de Kruidvat voor €7,99

Wat vind jij van dit palette?  En heb jij ook iets gekocht uit de Treasure Trove  limited collectie? Laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

Een gedachte over “Catrice Limited Edition Treasure Trove |Blaze Of Glory oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *