Evolve Organic Beauty – Radiant Glow Mask

Gisteren zagen jullie een masketje van Lush voorbij komen. Maar naast maskers van Lush gebruiken wij ook nog wel eens andere maskers hoor! Vandaag een review van dit masker van Evolve voor jullie.

Toen ik het masker vond in mijn Styletone box van november was ik gelijk nieuwsgierig. Ik hou van maskers en vind het ook echt heel leuk om verschillende uitproberen. Ik heb zelf nog nooit van het merk Evolve gehoord. Het merk is proefdiervrij wat ik altijd een plus punt vind.

IMG_2529

Het masker zit in een klein potje van glas. In het potje zit 30ml, ik denk dat ik ongeveer 3 a 4 keer met dit masker kan doen. Het masker moet er voor zorgen dat je huid goed gehydrateerd word en dat het een mooie glow krijgt. Het masker zit vol met rauwe cacao en verse kokosnoot. Gelukkig ruikt hij niet naar kokosnoot, daar hou ik namelijk helemaaaal niet van!

 

IMG_2549

De structuur van het masker is best apart, hij is een beetje jelly en smeer heel zacht uit.  Hij smeert niet makkelijk egaal uit, ik denk door de kleine stukjes die er in zitten.

IMG_2683

De ingrediënten zijn :
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Kaolin, Cacao (Theobroma Cacao) Powder, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil* Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract, Tocopherol. *ingredients from organic farming

 

Zo als je kunt  lezen dit het masker vol met heerlijke oliën die huid heerlijk verzorgen en hydrateren. Op de verpakking staat dat je het masker op een schone en droge huid aan moet brengen in een dikke laag. Dus dat heb ik netjes gedaan. Ik heb hem ongeveer vijftien mintuten in laten trekken. Ik heb hem er afgehaald met warm water onder de kraan. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid echt heel zacht en verzorgd aan! Ik vind het een fijn maskertje.

 

Het masker in te koop bij greenbeautyshop.nl, ze verkopen hier alleen de 60ml verpakking. Voor de 60ml pot betaal je €25,60, je krijgt er dan een 30 ml gezicht crème bij.

X Nancy

Een gedachte over “Evolve Organic Beauty – Radiant Glow Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *