Unboxing – Styletone box Januari 2016

Hoi hoi, vandaag heb ik de unboxing van de Styletone box van januari voor jullie!  Benieuwd wat er deze maand allemaal weer inzat? Kijk dan snel verder.

 

Cailyn – Bright on eye balm – €15,00

IMG_4939

Een oogschaduw basis, die had ik nog nodig. Ik heb laatst die van mij weggegooid omdat hij niet meer goed was. Deze ga ik zeker in gebruik nemen en misschien dat ik er nog een review over maak.

 

 

Kost – Cream Blush – €4,00

IMG_4961

De kleur van deze blush is echt geweldig. Helaas is het een cream blush en hier ben ik in het algemeen niet erg fan van. Ik vind dat ze nooit heel erg mooi weg blenden en dat het snel vlekkerig word. Ondanks dat denk ik dat ik hem wel wil gaan gebruiken, de kleur vind ik echt heel gaaf!

 

 

Inspr Beauty – duo brow highlighter – €10,95

IMG_4945

Yeay weer een highlighter er bij. Het potlood heeft twee kleuren highlighter, eentje die glans en eentje die matt is. Ik vind zelf de kant met de glans er in het mooiste. Ze blenden alle twee heel erg goed en makkelijk uit. Hier ben ik blij mee! Tevens vind ik de verpakking waarin het potlood komt echt heel erg mooi.

 

Pixi by Petra – lid & line – €17,95

 

In eerste instantie dacht ik uhm weer zo’n raar potloodje. Met twee kanten. Maar de kleur die ik heb gekregen is echt heel erg mooi. En het smudge gedeelte blend echt mooi,snel en egaal uit ook is het puntje van de smudge kant een goede vorm. Het potlood kantje is met zo handig draai systeem en werkt heel goed. Ook hier ben ik fan van, deze gaat bij de andere potloden in mijn stash.

IMG_4978

Jelly pong pong – Paradise pigments lip & cheeck tint – €19,95

IMG_4933 IMG_4931

Een multifunctioneel product voor je lippen en je wangen. Ik hou er eigenlijk niet van, ik vind het meestal voor mijn wangen te vettig en voor mijn lippen te weinig pigment. Ik laat de verpakking dan ook dicht. Misschien kan ik er iemand anders nog blij mee maken. De kleur ziet er wel leuk uit en de verpakking vind ik ook erg leuk met de ijsjes er op.

 

Extra -Starlooks pro – eyeliner pen – ?

IMG_4963

Vorige maand zat er in de Styletone box ook een product van Starlooks. Door een foutje bij een aantal eyeliner pennen klopte de kleur die op de verpakking stond niet met de kleur van het product. Zo ook die van mij, ik had volgens de verpakking een paarse eyeliner maar de eyeliner was toch echt bruin. Als goedmaker kregen we deze maand een extra product van Starlooks in de box. Dit keer de zwarte eyeliner pen.

 

 

Dit is alles wat er deze maand in de Styletone box zat, ik vind hem eigenlijk een beetje tegen vallen.  Ik weet niet precies waar het aan ligt. Wat vind jij van de inhoud van de box van januari? Laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

Een gedachte over “Unboxing – Styletone box Januari 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *