Teeez Cosmetics Golden Glow Lipgloss in Roaming Muave

De vaste lezer heeft gezien dat er al eerder reviews van Teeez make-up online zijn gekomen op ByTwins.nl. Wij liepen namelijk samen tegen een mooie deal aan en kochten allebei drie producten voor slechts 10 euro.  Jullie konden onder andere de mooie Sensual Red lippenstift al zien, maar vandaag show ik jullie een lipgloss.

Teeez is een niet heel bekend cosmetica merk die je vooral kunt herkennen aan de vrolijke, wat drukke verpakkingen. Niet geheel mijn ding, wel Nancy’s ding. Toch vind ik het ergens wel wat hebben en zorgt deze lipgloss direct voor wat kleur in mijn lipgloss-stash!

IMG_0669

De huls van de lipgloss ziet er vrolijk uit, dat paarse randje bovenaan vind ik wat lastig.. Ik had het duidelijker gevonden als deze in de kleur van de lipgloss had geweest.  Het grootste deel van de huls is niet bedrukt en daardoor zie je gelukkig wel welke kleur je in je handen hebt. De naam van de kleur staat aan de onderkant: Roaming Mauve.

Roaming Mauve zou ik omschrijven als een roze-bruine kleur. Niet heel roze, niet heel bruin. Mooi ertussen in!

IMG_2270

Ik vind Roaming Mauve echt een perfecte iedere dag kleur. Wel een kleurtje maar niet te, en zoals te verwachten in een Golden Glow lipgloss zit er een mooie dosis glitters in de gloss verwerkt. Precies goed vind ik, een hele glitterige lipgloss wil nog wel eens zorgen voor een heel glitterig gezicht en dat willen we niet!

IMG_0658

IMG_0663

De Golden Glow lipglossjes van Teeez hebben een fijne kwastje waarmee je de gloss gemakkelijk kunt verdelen over je lippen. Zoals je aan de swatch ziet is de pigmentatie van de gloss erg goed! Er komt gelijk kleur af zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

IMG_2253

Op de foto hierboven zie je wel dat de kleur wat meer in de lijntjes trekt, al zie je dat full face veel minder terug. De lipgloss beloofd non-sticky te zijn volgens een opdruk op de verpakking. Daar kan ik me wel in vinden, lipgloss blijft naar mijn mening altijd wat meer “plakkerig” omdat het vloeibaar is maar deze lipgloss is wel een heel stuk minder plakkerig als andere lipgloss. Ik vind de lipgloss fijn aanvoelen op de lippen, hij droogt de lippen niet uit en geeft een hydraterend en zacht gevoel.

IMG_2258

Iedereen weet wel dat lipgloss veel minder lang blijft zitten als een gemiddelde lipstick. Toch blijft deze lipgloss wel een tijdje mooi op mijn lippen zitten, mits ik niet eet of drink. Ik heb het niet getimed maar ik gok dat hij zonder eten en drinken wel twee uur blijft zitten.

Ik ben al met al erg te spreken over deze Teeez Golden Glow ligploss Roaming Mauve. De kleur is perfect voor mij en de glitters zijn naar mijn mening ook precies goed. De ligloss plakt bijna niet en blijft redelijk lang zitten. Daarnaast voelen mijn lippen gehydrateerd aan.

De lipgloss kost €7,99 en is in verschillende winkels verkrijgbaar. Online vind ik alleen de officiële Teeez webshop en verder vind ik Skin Cosmetics (niet in de webshop) en enkele drogisterijen. Mocht je eens tegen een Teeez schap aanlopen kan ik je zeker aanraden om eens te kijken!

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Teeez Cosmetics Golden Glow Lipgloss in Roaming Muave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *