Dior Addict lipgloss | 433 Délice

Dit was mijn eerste Dior Addict Gloss!

Inmiddels niet meer mijn enige en er zullen er zeker nog meer bijkomen. Ik ben dol op de Addict lipgloss van Dior! Jullie konden laatst al een artikel zien van Dior Addict Princess, vandaag deel ik Délice.

IMG_2130

De verpakking, de structuur, de hoeveelheid kleur, de hoeveelheid glitter, de houdbaarheid over alles ben ik tevreden! Dior Addict 433 Délice was zoals ik al zei mijn eerste Addict gloss. Délice is een kleurtje die wat meer neigt naar oranje en die ik echt prachtig vind en graag draag.

IMG_2134

De gloss heeft een lange huls, zoals vrijwel iedere lipgloss dat heeft. De letters DIOR staan er mooi ingedrukt en de bekende Addict dop is aanwezig. Ik vind deze dop zo mooi en stijlvol! Op de bovenkant staan nog de initialen CD gedrukt. Ik vind de verpakking erg fijn, er is direct duidelijk welke kleur het is en het ziet er mooi en luxe uit.

IMG_2137

Met de applicator ben ik ook erg tevreden. Ik heb persoonlijk niet echt voorkeur tussen een applicator met kwastje of sponsje. Dior Addict glossjes hebben meer het kwastje en ik vind dat je hiermee mooi en gelijk de gloss over je lippen kunt verdelen. Ik kan goed overal goed bij doordat het kwastje niet te groot is, ook schiet ik hierdoor niet snel uit.

IMG_2140

Tijd voor de inhoud. Op mijn hand zie je goed dat de gloss wat meer oranje is. Ook zie je al mooi de hoeveelheid glitters die Délice bevat. Ik vind de glitters in Dior glossjes echt top. Bij andere merken kan ik me er vaak aan irriteren maar hierin vind ik ze mooi. Niet te veel, niet te grof, gewoon mooi en zacht aanwezig.

Je ziet goed dat de lipgloss wat kleur afgeeft maar dat dit niet zoveel is als bij een lipstick of een liquid lipstick. Dit hoeft van mij ook niet, als ik echt duidelijke kleur wil dan pak ik wel een (liquid) lipstick.

 


IMG_2144

Zo is de gloss op mijn lippen. Mooi subtiel kleurtje en een goede glans. Ik draag Délice vaak in combinatie met mijn Balm Stain van Revlon die ook een wat oranje kleur heeft. Deze twee in combinatie met elkaar vind ik echt de bom. Ik zal deze combinatie vast nog wel eens laten zien in een make-up of the day artikel!

Dior Addict Gloss is te koop bij verschillende parfumerieën voor ongeveer €32,00. Délice is niet overal meer in het assortiment maar in de webshop van Douglas vind ik hem in ieder geval wel.

 

Ben jij bekend met de Addict Gloss van Dior? Zo ja, wat is jouw favoriete kleur? Ik hoor het graag!

 

Liefs, Tessa

 

Volg jij ByTwins al op Bloglovin? 

2 gedachten over “Dior Addict lipgloss | 433 Délice

  1. Dior heeft altijd zo mooie classy verpakkingen! Ik zou eerder voor een lipstick dan een glossy gaan, hoewel ik deze mooi vind vind ik het veel geld voor iets wat slechts een subtiele werking heeft. Ik hoop nog wel een mooie lipstick aan mijn collectie toe te kunnen voegen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *