Review – Philosophy The Microdelivery Peel set

Vandaag heb ik een review voor jullie van een product waar ik zo gek op ben dat ik al twee of drie verpakkingen heb opgemaakt. Ik heb het over The Microdelivery Peel set van Philosophy.

IMG_1272

Philosophy is toch wel mijn merk als het om huid verzorging gaat. Alles uit mijn skin care routine is van Philosophy behalve mijn oog crème. Toen ik voor de eerste keer deze set uit probeerde was is gelijk verliefd! Het is een peeling die moet voldoen als microdermabrasie set voor thuis. Ik heb bij een schoonheidsspecialiste vijf  microdermabrasie behandelingen gehad dus ik weet wat het resultaat is van een microdermabrasie behandeling.

 

IMG_1225

De set bestaat uit twee delen, nu denk je misschien ojee nu gaat het moeilijk worden maar nee hoor! Het eerste deel is het potje en deel twee is het flesje. Niet moeilijk en je kan dus niks fout doen (tenzij je echt een aardappel bent:p) Stap 1 bestaat uit een hele goede scrub gemaakt van vitamine c kristallen en stap twee bestaat uit vloeibare salicyzuur en melk zuur.

IMG_1265

Ik pak met een schone thee lepel (die ik alleen hiervoor gebruik) een schepje uit het potje en masseer dit zachtjes met rond draaiende bewegingen over mijn gezicht heen. Het ruikt trouwens enorm lekker naar citroen taart, dit vind ik altijd een leuke bijkomstigheid tijdens het gebruik haha!

 

IMG_2571
Ik kijk echt heel lelijk op de foto’s. Sorry mijn gezicht wilde niet mee werken.

Dan knijp ik de zelfde hoeveelheid als dat ik van de ‘scrub’ had uit het flesje en ook dit masseer ik op mijn gezicht. Door de combinatie van de twee producten gaat het lichtjes schuimen op je huid. Maak je geen zorgen, dit is de bedoeling. Ik laat dit meestal eventjes intrekken maar nooit langer als 3 minuten. En dan spoel ik het af onder de kraan.

 

IMG_2555

Het resultaat is echt een mega zachte huid. Ik merk echt dat mijn huid er dagen erna nog steeds stukken beter er uit ziet als normaal. Het voelt ook echt net als of je een professionele peeling/microdermabrasie behandeling hebt gehad.

IMG_1245

Ik ben echt mega fan van dit product. Ik gebruik hem een keer in de twee weken. Soms vergeet ik het nog wel eens en dan denk ik uhm wat ziet me huid er weer slecht uit. En dan gebruik ik snel weer even de set en straalt mijn huid weer mooi.

IMG_1231

Er zit een klein nadeel aan de set, en dat is de prijs. Alle producten van Philosophy zijn niet goedkoop maar deze set is gewoon duur. Hij kost namelijk €76,21 bij de Ici paris xl yup, even huilen in een hoekje. Gelukkig is hij soms in de aanbieding, dat verzacht de pijn een beetje. Het punten sparen op je ICI kaart gaat met zo’n product wel lekker snel. Ik doe wel best lang met dit product dus dat moet je ook wel meenemen in de prijs vind ik altijd.

Ik vind hem ondanks hij zo duur is echt wel het geld waard. Het heeft mijn huid echt heel erg geholpen bij mijn acne. Dat ik het er wel voor over heb, wel met pijn in me hart want het is en blijft heel veel geld. Mocht je hem nou ook een keer willen proberen maar twijfel je erg door de prijs? Ze hebben ook samples van de kit. Gewoon eentje vragen aan de dame of heer bij de winkel.

 

 

 

Heb jij wel eens The Microdelivery Peel set geprobeerd? Wat vond jij er van? Laat het achter bij de comments!

 

 

X Nancy

3 gedachten over “Review – Philosophy The Microdelivery Peel set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *