Essie | After School Boy Blazer

Een van mijn favoriete Essie lakken: After School Boy Blazer.

Deze lak heb ik al een flinke tijd in mijn collectie en is dus helaas ook al een oude lak. Hij komt uit de herfstcollectie van 2013, jeetje wat klinkt dat lang geleden! Ondanks dat, wilde ik hem toch met jullie delen. Op internet vind ik zo snel geen Nederlandse website die deze lak nog verkoopt, wel buitenlandse websites. Dat betekend dat hij nog wel in omloop is en wie weet kom je hem nog een keer ergens tegen.

Essie After School Boy Blazer 3

Deze lak is echt een van mijn favoriete Essie lakjes en de favoriet als het gaat om wat donkerdere kleuren. Want dat is After School Boy Blazer zeker. Een prachtige super donkerblauwe kleur die soms niet van zwart te onderscheiden is. Zo speciaal..

Ik vind After School Boy Blazer stoer, heftig en chique tegelijkertijd. Deze lak heeft het gewoon!

Essie After School Boy Blazer 2

De kwaliteit is zoals we van Essie gewend zijn super. Met één laagje zou je deze lak al kunnen dragen, toch breng ik vrijwel altijd een tweede laagje aan en sluit ik hem af met een topcoat. Zo kan ik tot langer dan een week van deze lak genieten.

Essie After School Boy Blazer

 

Toffe lak hé? Ik ben benieuwd wat jij over deze lak denkt.

Laat je het me weten in de reacties?

Liefs, Tessa

3 gedachten over “Essie | After School Boy Blazer

  1. Ik vind dit zo’n mooie kleur! Ik zou het zelf graag op willen doen maar ik denk dat mensen me dan nog meer een emo vinden lijken haha. Niet dat ik me daar van aan hoef te treken maar toch..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *