Lush Comforter Showercream & Bodylotion

Mijn favoriete Lush geur is Comforter! Ik weet dat ik niet de enige ben..

Er zijn maar weinig mensen die Comforter niet kunnen waarderen volgens mij! De Comforter bubblebar is al sinds ik Lush ken mijn favoriet. De bergen roze schuim die heerlijk zoet en fruitig ruiken. Een beetje naar cassis zeg ik altijd. Toen ik ergens begin/halverwege 2015 hoorde van een Comforter Shower Cream ging ik bijna dansen van geluk. Mijn lievelingsproduct van Lush is namelijk shower cream en dan in mijn favoriete geur?! Heaven!

IMG_2046

De Comforter Shower Cream startte als Oxford Exclusive. Aan de hemelse winkel aan Oxford Street in Londen werd namelijk een méga Lush winkel geopend met daar veel exclusieve producten. Wij als Twinnies de gek zijn op Lush hebben vrij snel een trip naar Londen geboekt om daar de mooie winkel te bezoeken. Begin juli 2015 zijn we een dagje afgereisd, met de bus, naar Londen. Met de bus was goedkoop, en je hebt geen gewicht om rekening mee te houden wat je wel hebt in het vliegtuig. Uiteindelijk was de reis not cool en doen we het nooit meer, maar we hebben wel lekker kunnen shoppen in Lush Oxford Street.

Toen we daar aankwamen zag ik hem al vrij snel pronken. Comforter Shower Cream. Ik kon er niet omheen. Ik twijfelde heel erg over hoeveel ik mee wilde nemen. Ze hadden flessen van 500gr, 250gr en 100gr. Het liefst nam ik direct 6 liter mee maarja, je moet het allemaal meesjouwen en het geld groeit niet op mijn rug. Ik besloot twee flessen mee te nemen en was helemaal in de hemel.

IMG_2047

En toen… Enkele maanden later.. Kwam er goed nieuws, heel goed nieuws. Een deel van de Oxford Exclusives werden geen exlusives meer maar gingen zich wereldwijd verspreiden over alle Lush winkels. EN COMFORTER ZAT HIERBIJ! Ik was zo blij! Mijn eerste fles was nog niet eens op, omdat ik er zo zuinig op ging doen haha! Nu hoeft dat dus niet meer, en kan de liefde voor deze Comforter Shower Cream voor iedereen voelbaar zijn.

Comforter Shower Cream zit in een welbekende verpakking van Lush. Strak, clean en duidelijk. Ik vind de kleur van de douchegel geweldig en al die glitters zijn ook te leuk voor woorden. Heerlijk feestelijk en relaxed om te douchen met dit goedje.

 

Ingredienten (via Lush.nl):

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Zwarte bessen en Fair Trade Vanille infusie (Rubus fruticosus; Vanilla planifolia), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Stearinezuur (Stearic Acid),Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Melkzuur (Lactic Acid), Titanium dioxide,Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte bessen absolue,Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), *Limonene (*Limonene),*Linalool (*Linalool), Sneeuwvlokjes glitter, Kleurstof 17200 (Colour 17200),Kleurstof 45410 (Colour 45410), Methylparabeen

Je ziet als derde ingrediënt zwarte bessen en fair trade vanille infusie. Die zwarte bessen ruik je zeker terug en nu ik er even goed aan ruik de vanille ook wel wat. Het is een heerlijk zoet geurtje, maar lang niet zo zoet als bijvoorbeeld Snow Fairy. Verder zitten er verzorgende producten in en een aantal olien. De Sodium Laureth Sulfaat, parfum, kleurstof en parabenen kunnen voor sommige mensen misschien een minpuntje zijn maar ikzelf reageer hier niet op dus voor mij is het geen probleem. Je ziet ook de sneeuwvlokjes glitter op de lijst staan, há zo leuk! De glitters maken dit product namelijk echt af.

IMG_2048

Op mijn hand zie je goed de kleur en de glitters van dit product. I like! De shower cream is heerlijk romig en schuimt super. Je hebt maar weinig nodig om je hele lichaam te wassen en lekker te laten ruiken. Zelf gebruik ik mijn Lush douche producten graag in combinatie met zo’n douchepuf, nog meer schuim en nog zuiniger in gebruik.

Want zuinig in gebruik zijn de doucheproducten van Lush altijd vind ik. Veel mensen vinden het duur voor een doucheproduct en ergens begrijp ik dat natuurlijk ook volledig, maar met deze producten doe je wel 10 keer langer als met een fles van een ander merk. Ook vind ik de producten gewoon erg fijn en heb ik het er dus voor over 🙂

 

IMG_2053

Een paar maanden later gebeurde er iets heel leuks. The Comforter Body Lotion kwam in Lush Kitchen! Uitleg over Lush Kitchen en onze unboxing vind je hier.

Mijn Comforter stash breid zich langzaam uit hihi! Dit is toch wel het pronkstuk, de heerlijke body lotion. Deze lichtroze bodylotion heeft dezelfde geur als de showercream en de bubble bar. Wel iets minder heftig voor mijn gevoel maar wel een goede geur. Heerlijk om meerdere producten met de Comforter geur te gebruiken en zo de geur te layeren. Dat is wat ik het liefste doe!

IMG_2055

Het is een echte lotion, wat ik heerlijk vind. Een dunne structuur die snel intrekt. De geur vind ik echt goddelijk! Ik gebruik hem het liefste nadat ik gedoucht ben met de shower cream.
De lotion trekt echt snel in en laat een beetje een verzorgend laagje achter. Geen plaklaag maar gewoon een verzorgend laagje. Perfect vind ik dit.

Ingrediënten:

Water (Aqua), Almond Oil (Prunus dulcis), Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao), Glycerine, Stearic Acid, Treithanolamine, Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia), Cassis Absolute (Ribes Nigrum), Cypress Oil (Cupressus sempervirens), Cetearyl alcohol, Limonene, Linalool, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.

Veel verzorgende ingrediënten vind je terug in de pot Comforter bodylotion. Geen kleurstoffen zoals in de shower cream en toch heeft deze een mooi lichtroze kleurtje. Echt uit de ingredienten dus, de Cassis Absolute i guess.

IMG_2057

Je ziet op mijn hand dat de structuur dun is en dat het makkelijk uit te smeren is. En de geur… I can’t stop talking about it!

Helaas is de body lotion een Kitchen product wat betekend dat je deze niet altijd en overal kan kopen. Hopelijk komt hij nog eens terug in de Kitchen dan koop ik hem zeker nog een (paar) keer! Voor nu probeer ik zuinig te doen met de bodylotion wat goed te doen is omdat je niet heel veel nodig hebt en de pot 25o gram bevat wat ook echt niet weinig is.

De prijs weet ik niet meer, waarom heb ik die er niet bij gezet in de Unboxing :(:( Op internet vind ik £13.95 wat goed zou kunnen kloppen

 

Ik ben helemaal in de zevende hemel met mijn Comforter producten. Ben jij ook dol op Comforter?

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

 

Liefs, Tessa

4 gedachten over “Lush Comforter Showercream & Bodylotion

  1. wat een leuke vrolijke review :)! balen dat de bus reis niet zo beviel, ik durf dat ook niet echt aan >_< wel leuk dat de douchegel nu overal verkrijgbaar is. ik ben zeeeer benieuwd hoe deze ruikt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *