Bubble t – Lemongrass & Green Tea handcrème

Vandaag laat ik jullie een mega fles handcrème zien. Deze heb ik ontvangen in de Styletone box van november. Sinds ik deze handcrème heb ben ik al fan!

Toen ik deze fles pakte dacht ik eerst dat het bodylotion was. Niet heel erg gek aangezien de fles 300ml bevat. Hij is van het merkt Bubble t. Ik had er nog nooit eerder van gehoord maar toen ik ging googlen kwam ik er achter dat het best een bekend merk is. Het is een merk uit Engeland en is daar erg populair. Bubble t verkoopt verschillende lichaamverzorging producten zo als douchegel en bruisballen.

IMG_2582

Ik heb de handcrème uit de lijn lemongrass & Green Tea. Zoals de naam al doet vermoeden ruikt deze handcrème heerlijk naar citroengras en groene thee. Ik vind hem echt super lekker ruiken. De geur blijft een beetje hangen op je handen maar niet heftig. De handcrème zit in een grote fles met een pompflacon. Echt super handig zo pak je nooit te veel crème en komt er geen lucht en bacteriën in de flacon.

IMG_2612

Dit is hoe veel er uitkomt na een keer pompen. Het precies genoeg om alle twee je handen lekker in te smeren. De handcrème heeft een lekkere dikkige substantie die heerlijk je droge winterhanden voedt. De handcrème trekt echt super snel in, zeker voor zo’n dikke crème. Ideaal vind ik zelf, ik haat het om te wachten tot me handcrème is ingetrokken.

IMG_2603

De ingrediënten van deze heerlijke handcrème zijn :
Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Lycium Chinese (Goji Berry) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Coumarin.

IMG_2596

Bubble t is een merk wat niet op dieren test! Altijd goed om te weten vind ik zelf.  Ik  ben echt fan van deze handcrème, ik zou hem zo weer op nieuw kopen.

 

Wat is jou favoriete handcrème ?

 

X Nancy

3 gedachten over “Bubble t – Lemongrass & Green Tea handcrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *