Opgemaakt december 2015

1 januari! Happy new year! Wij beginnen het jaar fresh en laten jullie zoals een normale eerste dag van de maand zien wat wij hebben opgemaakt de afgelopen maand.

Nancy:

Ik trap af vandaag:

IMG_3871

Als eerste maakte ik een sheet masker op van Timesless Truth. Een prima standaard sheet mask.
Ook gebruikte ik voor de eerste keer van die wallen maskers, deze zijn van Montagne Jeunesse. Ze zaten lekker, al heb ik geen idee of het iets tegen mijn wallen heeft gedaan.
En dan nog een masker van Montagne Jeunesse dit was een papaja peel off masker. hij ruikt echt heel erg chemisch, hij peelde wel erg goed.
Als laatste een maskertje van Dr van der Hoog. Een lekker simpel verzorgend maskertje.

 

IMG_3882

En natuurlijk maakte ik ook nog twee potten op van mijn favoriete haarmasker op. deze is van John Frieda en deze zie je elk opgemaakt artikel wel langs komen.
Ook maakte ik nog een potje van Elgon op, dit is een masker met heel veel kleur er in. Dit breng je dan ook aan met handschoenen. Ik heb de kleur Sea Blue om een blauwe gloed te krijgen in mijn zwarte haar.
Deze is niet op maar zo erg uitgerekt dat ik er niks meer mee kan. Ik heb het over een Invisiboble. Zelf het hete water kunstje werkt niet meer. Gelukkig heb ik er nog een paar op voorraad;)

IMG_3887

Ik maakte nog een Yankee Candle medium jar op in de geur Witches brew. Mijn favoriete geur ooit!
Ook maakte ik nog wat tarts op eentje in de geur Black Cherry en eentje in de geur Christmas memories.
Daarnaast brandde ik nog een Pure Soy Was op in de geur Kismet. Deze heb ik ooit eens een keer gekregen van iemand.

IMG_3888

Ik zou Nancy niet zijn als ik geen Lush had opgemaakt deze maand. Als eerste een mega pot van Cup o Cofeeeen grote pot met Karma jelly.
Ook maakte ik nog twee samples op eentje van de Dream Wash Roulade en eentje van The Olive Branch douche gel.
En er ging een vaste scrub op, de The Rough With The Smooth.

IMG_3894

Ik maakte een mondwater van Elmex op, niet heel bijzonder was hij.
Na een eeuwigheid heb ik ook eindelijk mijn Eos lipbalm opgemaakt, daar heb ik echt heel erg lang mee gedaan.
Ook een potje van mijn favoriete dag crème ooit. Deze is van Philosophy en het is de welbekende Hope In a Jar.
Deze maand maakte ik eens een andere deodorant op als normaal. Ik probeerde de powder fresh deodorant van Secret uit. Ik ben zeer tevreden over de deodoran, hij is even goed als mijn geliefde Hydrofugal.

 

Tessa:

My Turn! Dit is wat ik heb opgebruikt in december:

IMG_3900

Watjes en tissues, maak ik iedere maand op. Niets speciaals.

IMG_3944

Andrélon Deluxe Volume&Shine conditioner. Deze is naar mijn mening vrij snel opgegaan maar volgens mij heeft Nancy hem ook af en toe gebruikt. Ik vond het een fijne conditioner maar kan nou niet echt zeggen dat ik hem veel specialer vind als de “normale” conditioners van Andrélon. ( Nancy: Nope ik heb hem niet gebruikt.)
Wow met dit heb ik echt lang gedaan. De Nivea Stress protect roldeodorant. Ik kocht deze in de zomer toen ik op de fiets zat naar school en er achter kwam dat ik vergeten was deodorant op te doen. Een paar keer per jaar gebeurd me dat en dit was geen goede dag aangezien het heel warm was. Ik fietste langs de Action en zag daar geen spraydeo’s dus ik kocht maar een roller. Ik ben hem uiteindelijk op gaan gebruiken en er leek geen einde aan te komen haha. Je doet hier dus wel veel langer mee als met een spuit deodorant. Ik vond hem prima, maar heb toch voorkeur voor spuit deodorant.
De Kruidvat Wash In Wash Out kleurshampoo‘s zijn echt een van de ontdekkingen van het jaar. Ik maakte twee flesjes op afgelopen maand, rood en bruin. Ik gebruik nu alleen nog maar de rode om mijn haar wat intenser rood te krijgen sinds het deels rood is geverfd.
IMG_3910

Mijn favoriet! Ontdekking van 2015. Comforter Shower Cream van Lush. Met de doucheproducten van Lush doe je zo lang, het is zo lekker zuinig! Deze Comforter heeft dan ook een flinke tijd in de douche gestaan. Nu is hij wel op. Een heerlijke shower cream met top geur. I Like! Heb hier al meer van staan want het is echt een favoriet.
Op de tweede plek van favo Lush showergel staat Hot Toddy en ook daarvan ging deze maand een fles op. Hot Toddy komt uit de kerstcollectie van vorig jaar maar is toevallig deze week weer verkrijgbaar bij Lush Kitchen.
De Marilene Coconut Scrubgel kreeg ik ooit eens voor mijn verjaardag en hij is deze maand opgegaan. Dit was echt niks. Ik heb hem opgemaakt omdat ik het zonde vind om producten weg te gooien maar hier had ik niets aan. Hij scrubt bijna niet en voelt vies aan op je huid. Blij dat deze op is, maar ik heb hem wel netjes opgemaakt! 🙂
Oke deze is nog niet helemaal op maar de verpakking gaat alvast weg. The Body Shop coconut soap ligt nú in de badkamer

IMG_3920
Het maskertje Anatomicals Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask op. Fijn maskertje! Ik vind de maskers van Anatomicals allemaal wel fijn eigenlijk 🙂
Ik maakte ook nog een setje Anatomicals Puffy Under The Eye Bag SLayer Wake-Up Under Eye Patches op. Deze keer bleven ze voor geen meter plakken en was ik ze snel zat. Vorige keer werkte het beter haha. Ik heb nog een setje liggen en ben benieuwd of die het wel weer wat beter doen.
Ik gebruikte een reinigende porienstrip. Ja.. Of dit nou werkt?
Mijn Lemony Flutter van Lush is al sinds oktober over de datum. Hij was echter bijna op dus ik heb nog regelmatig gesmeerd zodat hij in december op ging. Hij rook nog goed en zag er nog prima uit dus dan kun je hem gewoon nog gebruiken. Ik ga eerst even een boel andere smeersels opmaken voordat ik een nieuwe koop. In de zomer wil ik sowieso een nieuwe hebben want ik vind het heel fijn om er ’s nachts mijn voeten mee in te smeren.
Een handcreme. De Rituals Infinity ultra rich hand lotion. Heerlijke handcreme was dit! Of ik moet eigenlijk zeggen, lotion. Hij was namelijk wat dunner als een echte creme. Ik vond hem heel fijn en de geur heerlijk. De handproducten van Rituals zijn bij mijn sowieso wel favoriet 🙂
Ik brandde een tart op van Yankee Candle, namelijk Cinnamon Stick. Heerlijk vind ik die!

IMG_3932

De Balea Waschgel zat ooit eens in een pakketje die Nancy ergens won. Ik kreeg hem en heb hem nu opgebruikt. Ik reinigde hiermee mijn gezicht en vond het een prima product. Nu ben ik wel weer terug bij Philosophy Purity omdat ik die gewoon het allerfijnst vind. Deze waschgel is prima aan te raden en zal vast lekker goedkoop zijn. Wel alleen verkrijgbaar in Duitsland.. Ik wil een DM in Nederland!
Mijn Eau Roma Water van Lush is ook opgegaan. Heerlijke toner vind ik dit. Ik heb nu nog wat andere toners en micellair watertjes staan dus ik koop geen nieuwe. Maar als ik ooit weer eens een nieuwe wil zal ik deze zeker aanschaffen. Hier heb ik trouwens ook erg lang mee gedaan!
Ik ben al maanden bezig met mini’s en samples van cremes opmaken. Ik heb zóveel daarvan namelijk! De Dermalogica Age Smart heb ik de afgelopen tijd gebruikt. Ik vond het een oké creme, ik ben blij dat er spf 30 in zat maar de geur was echt pluspunt. Geen creme die ik in het groot zou kopen in ieder geval.
Ook ging er een Moisturizer op van Monu. Deze was wel fijn maar de verpakking een beetje vervelend. Ik heb ook niet alles eruit gekregen ondanks dat hij vrijwel altijd op zijn kop heeft gestaan.

IMG_3922

Weer een lippenbalsem op! Volgens mij de 3e of 4e Babylips die ik opmaak. De gele Intense Care Babylips van Maybelline. Deze heeft een hele tijd in mijn werkschort gezeten en daar droeg ik hem. Ik vond hem oké, niet mijn favoriet.
Dit is jarenlang mijn favoriete mascara geweest. Nu is hij dat niet meer en is hij ook niet meer verkrijgbaar maar ik had er nog een aantal liggen. Deze Rimmel Sexy Curves mascara is op en gaat de prul in!
Make-up opmaken gebeurt niet zo vaak. Make-Up Studio Translucent Powder 2 ging op. Deze had ik nog vanuit mijn opleiding en hij moest echt op. Ik vind dit een fijne poeder maar weet nog niet zo goed of ik nou fan ben van losse poeders.

 

Samen

IMG_3905

Er gingen deze maand twee producten op die wij samen hebben gebruikt. Als eerste de Zwitsal shampoo. Deze gebruiken we om onze make-up kwasten te wassen. Werkt prima en ruikt natuurlijk heerlijk hihi.
Ook ging er een nagellak op die wij samen hebben gebruikt. Een van de weinige lakken die Nancy ooit gebruikt haha het is Rimmel 60 seconds 800 Black Out. Er zit nog een klein beetje in wat er bijna niet meer uitkomt en erg dik en stroperig is geworden. We hadden al een nieuwe staan dus deze gaat lekker de prul in.

 

3 gedachten over “Opgemaakt december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *