I love my golden pumps highlighter uit de Merry Berry lijn – Essense

Vandaag heb ik een super mooie budget highlighter die ik graag aan jullie wil laten zien. Deze highlighter zal jou kerstlook helemaal afmaken!

IMG_3153

Ik ben gek op highlighters en natuurlijk al helemaal wanneer ze budget zijn. Deze is I Love My Golden Pumps highlighter is van het budget merk Essence.

Inmiddels heb ik al een aantal highlighters van Essence in mijn collectie en ik vind ze allemaal erg mooi. In deze had ik ook zeker vertrouwen. Ik kocht hem laatst toen ik bij het Kruidvat was, hij trok direct mijn aandacht daar shinend in het Limited Edition vak.

IMG_3157

Het patroon in de highlighter is ge-wel-dig, kijk hoe mooi! Bijna zonde om te gebruiken haha! Doordat hij zo mooi patroon heeft ziet en voelt hij een stuk luxer aan. Het mooie uiterlijk vind ik toch wel een pluspunt van dit product. Het oog wil ook wat, toch?

IMG_3161

Je ziet op mijn vingers hoeveel pigment er in het product zit, ik ben positief verrast! Ik gebruik zelf highlighter op mijn jukbeenderen, in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Ik heb deze highlighter op al deze plekken geprobeerd en hij is op iedere plek zeer mooi en goed geschikt. I like!

 

IMG_3155

I Love My Golden Pumps komt uit de Merry Berry lijn van Essence. Dit is de Kerst Limited Edition van dit jaar en deze waarschijnlijk tot ergens in januari krijgen. Deze highlighter vliegt echter de schappen uit dus je moet wel geluk hebben wil je hem nog scoren! Het doosje bevat negen gram wat ik persoonlijk prima vind. Je doet hier echt een eeuwigheid mee doordat de pigmentatie goed is en je dus maar weinig nodig hebt.

IMG_3190

Hier zie je de highlighter op mijn jukbeen. Je ziet een mooie zachte glans. Ik vind de kleur eigenlijk warm én koel, er zit van beide iets in heb ik het idee. Daardoor is deze highlighter denk ik wel voor iedereen geschikt.

 

IMG_3170

Ik ben eigenlijk een beetje sprakeloos door deze geweldige highlighter. Ik vind hem echt heel erg mooi. Dit word zeker een van mijn favoriete highlighters! Hij is te koop bij Kruidvat en bij de Trekpleister voor €3,39. Maar zoals ik al zei, het is een limited edition en de highlighter is zeer geliefd. Je kunt de producten helaas niet online scoren.

 

Heb jij al iets gescoord uit de Merry Berry lijn van Essence?

 

X Nancy

 

2 gedachten over “I love my golden pumps highlighter uit de Merry Berry lijn – Essense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *