Dior Addict Gloss 553 Princess

De mooiste glossjes in mijn lipgloss-collectie zijn toch wel die van Dior. Vandaag laat ik mijn favoriete Dior Addict Lipgloss zien: 553 Princess.

Princess is een mooie nude lipgloss, ik hou er van!

553princess

De Addict glossjes van Dior hebben een mooie verpakking, althans dat is mijn mening. Langwerpig en met een mooie, luxe dop.

De applicator is als een klein kwastje wat ik zelf erg fijn vind werken. De gloss is goed aan te brengen en te verdelen over je lippen en blijft prima een paar uurtjes zitten.

Ik draag deze gloss erg graag. Hij is gemakkelijk en snel aan te brengen en doordat het geen crazy kleur is hoeft hij niet 100% perfect op mijn lippen te zitten. Doordat hij redelijk nude is is de gloss perfect voor iedere gelegenheid.

dior 553 princess

Geswatcht op mijn hand zie je dat de gloss een lichte roze kleur heeft en mooie kleine glittertjes. I like! Prima gloss voor overdag en mooi te dragen voor over een lipstick.
De kleur van de gloss op jouw lippen zal misschien anders zijn als bij mij. Doordat de lipgloss geen heftige gepigmenteerde kleur heeft hangt het resultaat erg af van jouw eigen lipkleur.

Dior princess

Ik ben erg fan van Dior addict glossjes! Ik wil er het liefst nog een paar kleurtjes bij maar dat laat mijn portemonnee niet echt toe. Misschien weer een keer eentje aanschaffen bij een mooie kortingsactie haha.

Dior 553 lipgloss is onder andere te koop voor €31,95 bij Douglas.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Dior Addict Gloss 553 Princess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *