Unboxing – Styletone box december 2015

Yes, het is weer tijd voor de Styletone box van deze maand. Een beetje later als gepland, sorry dit is mijn fout. Ik dacht namelijk dat ik al foto’s had gemaakt maar dit had ik niet gedaan…. Hier is hij dan: de box van de maand december.

IMG_3222

De Styletone box is een abonnement dienst net zo als elke andere beauty box. Het grote plus punt aan de Styltone box is dat alles in de box dierproefvrij is! De box kost €12,50 per maand. Je kan hem iedere maand opzeggen mocht je dat willen. Vandaag laat ik je zien wat er in de december box zit.

 

 

Starlooks – eyeliner €18,50

IMG_3248 IMG_3257

Oew een paarse eyeliner,leuk dacht ik tot dat ik hem ging testen.. De kleur tja het is niet paars, meer een babypoep/leger groene kleur. Jammer ik had een echte paarse eyeliner wel tof gevonden. Verder brengt hij wel heel fijn aan en heeft hij een mooie scherpe punt waar je strakke lijntjes mee kan zetten.

 

 

Hikari – oogschaduw palet € 14,50

IMG_3262

De verpakking is echt super mooi, het palette komt in een mooi zwart doosje. Je kunt in de box een van de vier doosjes aan treffen. Mijn palette heet Gwen, je hebt ook nog Zoe, Emma,Halle. Leuk zulke namen voor een palette. Ik denk alleen niet dat ik hem ga gebruiken aangezien ik heel veel oogschaduw heb en het weinig gebruik. Misschien geef ik deze aan een vriending of ik doe hem weg met een winactie.

 

 

Paese – nagellak € 6,00

IMG_3240

Zo als altijd gaat alle nagellak uit de boxen die ik heb naar Tessa. Ik mag op mijn werk geen nagellak op en ik ben te lui om het voor een dag te lakken. Tessa gebruikt meer nagellak en kan ook veel en veel mooier lakken als ik. De kleur vind ik trouwens echt heel mooi. Deze ga ik zeker een keer gebruiken.

 

 

 

Pil’aten – maskers €10,00

IMG_3235

Hier ben ik echt onwijs blij mee. De welbekende zwarte maskers uit Azië. Ze schijnen echt heel goed te zijn voor mee-eters en dat soort vieze dingen. Ik heb er in totaal vijf gehad. Ik ga ze zeker uit testen en hier komt ook nog een review van online. Yup hier ben ik echt heel erg blij mee!

 

 

Gleam – body radiance €15,50

IMG_3245

Oke, ik geef eerlijk toe ik heb geen idee wat dit is. Ik heb even het verhaaltje gelezen die in het boekje er bij stond. Maar ook hier word ik niet heel veel wijzer van. Volgens mij is het een highlighter die je mengt door je foundation. Nu zit er op het flesje zo lipje. Ik ga hem maar gewoon open maken om te kijken wat het is. Best erg dat ik niet weet wat het is haha. Het is dus een licht gele crème die een mooie maar subtiele glans geeft. Ik denk als ik dit over mijn foundation heen brengt op mijn jukbeenderen dat het wel super mooi is.

 

IMG_3227

Dit was alles wat er in de box zat van de maand december. De box heeft een totale waarde van €64,00. Nu moet ik eerlijk toe geven dat ik de box een klein beetje vind tegen vallen. Stiekem had ik aangezien het bijna kerst is veel glitters en feestelijke dingen verwacht. Alsnog vind ik de inhoud best wel leuk.

 

 

Wat vind jij van de Styletone box van december? Laat het achter bij de comments.

 

2 gedachten over “Unboxing – Styletone box december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *