Elizabeth Arden – Eight hour cream

We hebben allemaal wel eens last van droge lippen, rare droge plekjes huid, gescheurde en droge nagelriemen en noem het maar op. Ik heb de ideale crème hier voor ontdekt. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Ik heb deze crème echt al een behoorlijke tijd in mijn bezit en ik ben ook al heel lang fan. Ik heb ondertussen zelf twee tubes. Natuurlijk heb ik het over de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Dit is echt een wonder balsem. Ik smeer hem werkelijk overal op wat ook maar iets aan de droge kant is.

IMG_1940

Veel mensen zeggen dat ze de geur echt niet lekker vinden. De geur is inderdaad best wel apart maar ik vind het zeker niet vies ruiken. Het is echt zo geur dat als je het een keer hebt geroken dan onthoud je de geur en koppel je hem gelijk aan de Eight Hour Cream.

IMG_1943

De crème zelf heeft een oranje/gele kleur en heeft echt een zalf/vaseline substantie. De crème smeert echt heel erg fijn en goed uit. Je hebt maar een klein beetje nodig van de crème waardoor je echt mega lang doet met een tube. Zelf heb ik twee tubes van vijftig ml, dus honderd ml in totaal. Ik kan hier denk ik echt nog jaren mee vooruit.

IMG_1954

De crème hydrateert en verzorgt je huid echt heel erg goed. Als je hem op je lippen aanbrengt laat hij een mooi klein glansje achter. Zelf breng ik deze crème ook wel eens aan over een matte lipstick. zo krijgt de lipstick een mooie glans en drogen je lippen niet uit.  Ik gebruik de Eight Hour Cream ook vaak voor mijn nagelriemen om ze een boost te geven na het werk. De crème trekt niet heel snel in, daardoor heb ik het gevoel dat hij echt heel erg lang door blijft werken.

IMG_1955

Je kunt de Elizabeth Arden Eight Hour Cream onder andere kopen bij Douglas of online op de Douglas website voor €35,50. Dit lijkt misschien erg veel geld voor een balsem maar hij is echt geweldig. Ook is hij redelijk vaak in de aanbieding 😉

 

Heb jij ervaring met deze wonder Eight Hour Cream? Of heb jij een andere wondercrème? laat het weten!

 

 

 

X Nancy

 

Een gedachte over “Elizabeth Arden – Eight hour cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *