Lush – The Rough With The Smooth scrub

Een scrub van Lush, die hadden we nog niet gezien op ByTwins.nl! Vandaag is het er wel eens tijd voor. Ik deel met jullie: The Rough With The Smooth.


Ik wilde al een tijdje weer eens een scrub van Lush proberen. Toen ik laatst uit de Kitchen bestelde, bestelde ik deze scrub mee via de UK site. Je kan hem ook gewoon in Nederland kopen.

IMG_1978

Dit is dus een vaste scrub in de vorm van een blok. Dit is in het begin even wennen misschien maar ik vind het fijner als een normale scrub. De scrub is vrij grof en ik vind dat wel echt fijn, ook ideaal als je bijvoorbeeld last hebt van ingegroeide haren.

IMG_1985

Dit is was Lush zelf zegt over de scrub:

The Rough With The Smooth is pittig met een zacht kantje. Deze body scrub met suiker pakt dode huidcellen stevig aan. De geur is lekker pittig, met zwarte peper, patchouli en Fair Trade vanille absolue. Dat zachte kantje? Dat heeft hij dankzij verzorgende murumuruboter.

IMG_1986

Maar nu denk je misschien hoe gebruik je nu zo blok scrub? Nou dat is echt heel makkelijk. Je maakt je huid nat en de scrub maak je ook nat. Beweeg de scrub in rond draaiende bewegingen over je huid heen. Leg de scrub weg en masseer de olie en de suiker deeltjes heerlijk over je huid heen. Spoel je zelf af onder water en je bent mega zacht.

De ingrediënten van de scrub zijn:

Fijne kristalsuiker (Castor Sugar)Murumuru boter (Astrocaryum murumuru),Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate)Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate)Wijnsteenzuur (Tartaric acid)Castorolie, koud geperst, biologisch (Ricinus Communis))Parfum (Perfume)Zwarte peperolie (Piper nigrum)Patchouli essentiële olie (Pogostemon cablin)Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia),*Benzylalcohol (*Benzyl Alcohol)* Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate)*Citral (*Citral)*Coumarine (*Coumarin)*Eugenol (*Eugenol)*Farnesol (*Farnesol),*Geraniol (*Geraniol)*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool)

 

 

Je kan de scrub kopen in één van de winkel van Lush of op Lush.nl. De scrub weegt 120 gram en kost €9,95.

 

Heb jij wel eens een vaste scrub gebruikt?

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *