Clarins Gloss Prodige – 04 Candy

Deze Gloss Prodige van Clarins kreeg ik een tijdje geleden van een vriendin. Inmiddels heb ik hem al regelmatig gebruikt en besloot ik hem te delen op ByTwins.nl. Hier moeten meer mensen van weten! Kijk je mee naar deze lipgloss?

IMG_2089

 

Allereerste de huls, dat vind ik namelijk al een plaatje. Je ziet de lipgloss, zo weet je direct welke kleur het is. Dan de mooie goudkleurige dop met inkeping aan de zijkant waar een klein c-tje  in zit verwerkt en de merknaam Clarins staat er natuurlijk ook op.

IMG_2090

 

 

De lipgloss heeft een rechthoekige applicator die rond is afgewerkt. Zo kun je gemakkelijk je hele lippen bedekken met de gloss en precies werken aan de randjes. En de geur.. Jammer dat ik die niet via geurschermen met jullie kan delen. Hij ruikt namelijk heel erg lekker haha! Zoet en een beetje berry achtig, de geur is goed aanwezig maar vervliegt wel. En het is niet zo dat je er misselijk van wordt gelukkig 😉

IMG_2215

 

Dit is een swatch van de gloss op mijn hand. Zoals je ziet is het een goed gekleurde gloss met glittertjes erin. Dat vind ik niet altijd mooi maar in deze gloss vind ik het een mooie toevoeging. Het nadeel daarvan is wel dat wanneer de gloss eenmaal (grotendeels) is verdwenen op je lippen, je toch nog wat glitters terugvind hier en daar.

IMG_2110
IMG_2112

Op mijn lippen vind ik de gloss ook erg mooi. Hij geeft net wat kleur af en een mooie glans. Hij past wel een beetje in de my lips but better categorie vind ik. Al verschilt dat natuurlijk wel van de kleur van jou eigen lippen. Het voelt ook erg fijn aan op mijn lippen en helemaal niet zo plakkerig als bij sommige andere lipglosses.

IMG_2117

Deze vloeibare Candy blijft voor een lipgloss redelijk lang zitten. Zonder eten en drinken kan hij wel een uurtje of twee mee. Wel werk ik hem na eten en drinken wat bij omdat je hem dan toch wel kwijtraakt.

 

Je koopt deze Clarins Gloss Prodige in 04 Candy voor ongeveer twintig euro. O.a. bij Ici paris XL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *