(foto)Verslag: Lush Beauty School feestje!

Toen Nancy aan Tessa een leuk Lush avondje cadeau wilde geven kwam ze erachter dat je dat niet zo met twee personen kon doen.. Je moest een groep van minimaal 8 mensen verzamelen voordat je een Lush Beautyschool avondje kon reserveren. Nou, dat was zo gepiept! Op 19 november stonden wij om half 8 voor de deur van Lush Den Haag en hadden wij een hele leuke avond tijdens Lush Beauty School Party! Benieuwd?

Met negen meiden een avondje in onze favoriete winkel, klinkt al goed toch? We hadden een leuk en divers groepje samengesteld en niet iedereen kende elkaar. Een kennismakingsrondje onder het genot van lekkere sapjes, fruit én Tony’s Chocolonely was het begin van de avond. Wij stelden onszelf allemaal kort voor en vertelde hoe ver onze lush-love ging, vervolgens stelde de vier leuke Lush dames zich voor. Wij waren het er allemaal over eens: wat een droombaan om voor Lush te werken! Iedereen die wel eens bij Lush komt weet dat iedere Lush medewerker leuk, gezellig en vriendelijk is. Daarnaast hebben ze ook allemaal veel verstand van de producten en helpen ze jou graag producten te vinden die voor jou geschikt zijn.

20151117_201707

Na het voorstel rondje werd er verteld wat we die avond allemaal gingen beleven en toen kon de avond beginnen! In groepjes van drie verdeelde wij ons onder de medewerkers en kregen wij persoonlijk product advies. Vragen als: wat zoek je in een crème, wat verwacht je van een reinigingsproduct en waar hou je juist niet van werden ons als vragenvuur gesteld. Met onze antwoorden ging de Lush lady aan de slag en voor iedereen waren er wel producten die aan de wensen voldeden. De producten werden achterop het Lush boekje gezet wat erg handig is omdat je het anders aan het einde van de avond vergeten was, en dat was juist niet de bedoeling!

20151117_203153_001

Toen was het tijd voor ontspanning. We kregen allemaal een Furoshiki die wij om ons hoofd knoopte. In tweetallen hebben wij elkaars gezicht gereinigd en vervolgens gemasseerd. Lushlady Mieke deed alles voor en wij volgde haar. Het was zo leuk en grappig om dit te doen! Iedereen was helemaal schoon en zen aan het einde!

20151117_205030

Toen werd het tijd om ons eigen product te maken! Let wel op, dit zit niet vast bij de avond in. Je kunt extra boeken om Angels On Bare Skin te maken of een bubblebar. Wij hebben Angels On Bare Skin gemaakt! Even serieus, hóe leuk is het om je eigen product te maken!

IMG-20151118-WA0069

IMG-20151118-WA0073

Alle pure ingrediënten gingen rond en wij snuffelde overal aan. Alles werd door elkaar geroerd tot een dikke massa, zo’n dikke massa dat Nancy de houten lepel brak toen zij beweging probeerde te krijgen in de dikke massa haha! Gelukkig was alles toen al goed door elkaar gemixt en kregen we geen schadeclaim voor de kapotte lepel mee naar huis. We rolde het product als een mega sushi op en lieten het even rusten.

IMG-20151118-WA0075IMG-20151118-WA0035

Terwijl Angels On Bare Skin aan het uitrusten was van al ons geweld was het tijd om te shoppen! Bijna privé shoppen bij Lush is natuurlijk geweldig, zeker met personeel in de buurt die je nu zeker alles kunt vragen. Zo vroegen we nu om samples van producten wat we normaal nooit zouden vragen, nu kon dat gewoon. Heel leuk! Iedereen ging lekker zijn gang en vulde langzaam het mandje.

Angels on Bare Skin werd aangesneden en iedereen kon zijn eigen potje mee naar huis nemen. Na het afrekenen zat de avond er weer op.

20151117_215425

Wat was het leuk. Wat hebben we veel geleerd en gesnuffeld aan alle mooie producten van Lush! Merel van Foodbooksnl was ook gezellig met ons deze avond en ook zij heeft haar ervaringen gedeeld op haar blog.

De Lush Beauty School party kost €49,00 per persoon en met de Angels On Bare Skin kit kwam daar nog iets van €5,00 per persoon bij. Nu denk je misschien, wow dat is best prijzig! Dat dacht ik aan het begin ook namelijk. Maar! Je krijgt een bon ter waarde van €30,00 waar je die avond mee kan shoppen! Dus eigenlijk kost de avond je €19,00 en Angels On Bare Skin is zo nog goedkoper als dat je het product normaal koopt. Van die €30,00 kun je direct producten shoppen waar je enthousiast over ben geworden of producten die jou zijn aangeraden door een van de medewerkers. Naast de Beauty School zijn er nog meer feestjes beschikbaar bij Lush, klik HIER voor wat meer informatie of informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Een shoplog van onze geshopte producten zal later online komen.

Wij willen onze Lush Den Haag ladies Mieke, Richella en Amparo bedanken voor de leuke avond. Ook de Vlaamse Hanne kunnen we niet vergeten te bedanken, deze vrolijke dame liep mee in de winkel van Den Haag voordat zij aan de slag gaat in de Lush winkel van Antwerpen!

3 gedachten over “(foto)Verslag: Lush Beauty School feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *