Make-up Studio – Black Ink lipstick

Zoals jullie onderhand vast al doorhebben ben ik gek op lipstick, op nude lipsticks maar zeker ook op donkere kleuren. En wat is er nu donkerder dan zwart?

 

Ik heb er weer een super mooie matte lipstick bij, en niet zo maar een kleurtje maar een zwarte. Ik zag deze lipstick voorbij komen op de facebook pagina van Make-up Studio en ik was gelijk geïnteresseerd. Ik dacht bij me zelf neejoh Nens koop hem nou niet je hebt al twee zwarte lipstick. Maar toen zag ik een artikel voor bijkomen van Esther van happilyeverafterx.nl en dat was de druppel: ik moest hem hebben.

IMG_1667

Make-up Studio had zelf nog een leuke actie bij deze lipstick als je hem kocht kreeg je de lipliner ter waarde van €10,90 er gratis bij. Nu gebruik zelf bijna nooit een lipliner, want als ik voor elke lipstick die ik heb (lees meer als 80) een lipliner moet gaan kopen dan ben ik nog wel even bezig..

IMG_1676

De lipstick waar ik het over heb heet Black Ink, de lipstick komt in een klein doosje net zo als de lipsticks van bijvoorbeeld MAC. De huls van de lipstick is mooi mat met in het goud Make-up Studio er op gedrukt.

IMG_1812

De pigmentatie van de lipstick is echt heel erg goed. Ook is hij mooi matt en droogt mijn lippen niet uit. Door dat hij matt is de houdbaarheid van de lipstick echt heel erg goed. Hij blijft zeker wel een uurtje of 6 zitten. De huls voel ook erg luxe aan.Nu zullen veel van jullie denken, zwarte lipstick?!? No way! Dat snap ik heel goed. Hij is natuurlijk wel heel erg gedurfd en inyoureface. Maar ik zelf hou wel van opvallende lipkleuren en ik vind zwart echt geweldig. Ik vind dat ik hem prima kan hebben qua kleur. Hij maakt me vrij ‘gothic’ maar dat komt voornamelijk door mijn lichte huid en mijn donkere haar maar daar heb ik totaal geen problemen mee.

IMG_1833

Make-Up Studio Black Ink kun je kopen voor €15,90 bij een winkel van Make-up Studio of online in hun webshop.

 

 

Wat vind jij van zwarte lipstick? Durf jij hem te dragen?

 

x Nancy

Een gedachte over “Make-up Studio – Black Ink lipstick

  1. Woah! Hij staat je goed Nance! 😀 Ik heb geen kijk op lipsticks, of wat mij staat, maar het is een gewaagd kleurtje. Hij staat jou wel echt super zeg woah! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *