Opgemaakt november 2015

Jaja de eerste van de maand betekend bij By Twins  een opgemaakt artikel! Vandaag laten we zien wat we allemaal hebben opgemaakt in november.

Vandaag trapt Nancy af!

Nancy:

IMG_2616

Als eerste Yankee Candle, ik maakte vijf tarts op. Candy Corn maakte ik twee keer op. Nog een tart van Redvelvet, Vanilla Cupcake en Kitchen Spice. Allemaal heel erg lekker.

IMG_2624

En dan maskertjes, ik moet echt mijn lade met masker leeg maken want hij dit echt prop vol. Ik maakte er in totaal vier op. Als eerste een masker van Montagne Jeunesse, deze raad ik je niet aan. Hij ruikt echt heel erg vies en de sheet is te klein. Dan nog drie van Dr van der hoog. Passionate Pearl is een fijn standaard masker, deze heb ik al vaker gebruikt. De Smooth Shea Butter Cupuaçu deze had ik nog nooit eerder gehad, ik kocht deze op de Beautygloss party. En dan als laatste Fabulous Fruits, deze heb ik ook al vaker opgemaakt. Prima maskertje!

IMG_2625

En dan de producten voor mijn haar. Ik maakte Jungle op van Lush, een fijne conditioner. Vooral als je eenmaal doorhebt hoe je hem het beste kunt gebruiken. En natuurlijk weer een pot haarmasker van John Frieda. Deze blijft altijd terugkomen haha! Net zoals de Brilliant Brunette shampoo.

IMG_2631

Bereid je voor op nog meer Lush haha! Ik liet een tijdje terug mijn jelly stash zien en er zijn er twee opgegaan. De Resfresher shower jelly ging op, deze ruikt echt heerlijk zoet en naar citroen. Een andere jelly die opging is de Nightwing shower jelly uit de halloween collectie. Ook maakte ik nog een pot Cup O’Coffee op, een van mijn favorieten! Ik maakte ook nog een klein setje op van Vikor & Rolf, een kleine douche gel en een kleine bodylotion in de bekende Flowerbomb geur.

IMG_2639

En dan nog een paar gezicht reinigings/verzorgingsproducten. Als eerst een pak met watjes, deze komen bij de Liddl vandaan en werken prima. Dan een toner van Philosophy deze gebruik ik altijd in de ochtend, er staat al weer een nieuwe fles van klaar. En dan nog een toner, deze is van Lush, het is de Tea tree water toner. Heel erg fijn voor in de avond, ook meng ik er vaak poeder maskers mee.  Dan de Enzym peeling van Balea, deze kocht ik bij de DM in Duitsland. Ik vond m fijn, als ik weer bij de DM ben koop ik hem zeker weer.

IMG_2642

En dan hebben we nog meer Lush, hihi. Ik maakte mijn favoriete bodylotion ooit op namelijk de Karma Kream ook hiervan staat al weer een nieuwe pot van in de badkamer. Er ging ook een potje Lemony flutter op, ook hier staat al een nieuwe van klaar. Ik val in herhaling haha :/ En nog een stukje Uni cura zeep, deze gebruik ik om mijn piercings mee schoon te maken. En dan nog iets wat niet op de foto staat om dat ik er geen verpakking meer van heb is de Gay is ok zeep van Lush.

IMG_2647

We zijn er bijna, echt waar. Er ging een mega fles mondwater van Zendium op, deze vond ik niet echt lekker. Mijn scheermes was ook aan vervanging toe dus deze Venus gaat de prul in. Er gaat geen opgemaakt artikel voorbij waarbij ik geen deodorant van Hidro Fugal opmaak. Als laatste ging het Mango parfum van The Body Shop op.

 

 

Tessa:

My Turn!

IMG_2792

Watjes en tissues, ik maak ze iedere maand op. Niks bijzonders.

IMG_2803

Begin deze maand heb ik The Body Shop Olive Body Scrub opgemaakt. Deze grote (300ml) pot heb ik de afgelopen maanden gebruikt en nu opgemaakt. Ik had nog niet eerder iets gebruikt uit de olijf lijn maar ik vond de geur best oké. Niet mijn favoriet maar wel lekker natuurlijk en basis en niet te heftig. De scrub vond ik top, qua korrelgrote precies goed!

Lippenbalsem! Ik maak ze echt regelmatig op nu haha! Deze Yves Rocher Repair lipbalsem ging op. Fijne shea geur en prima lippenbalsem. Ik heb er nu toevallig nog een in gebruik van Yves Rocher.

De Essence Express Dry Drops ging ook op. Ik durf niet te zeggen of dit product nou echt werkt, maar ik gebruik het toch bijna altijd. Gewoon voor het idee en het werkt vast wel iets! Ik heb alweer een nieuw flesje in gebruik.

Ik brandde een Yankee Candle Votive in de geur Pink Dragon Fruit op. Frisse fruitige geur, niet mijn favoriet maar voor zo vond ik hem wel lekker. Ook brandde ik een tart in de Shea Butter geur op, deze vond ik wel erg lekker!

IMG_2793

Wow hier heb ik lang mee gedaan! De Aussie Miracle Dry Shampoo gebruik ik volgens mij al sinds begin van de zomer. Ik heb het idee dat ik met deze Aussie langer deed dan met Batiste droogshampoos. Maar.. Ik vond deze niet fijn! Hij deed vrijwel niks voor mijn haar als het wat vettig was en daar is droogshampoo juist voor bedoeld. Ook gaf hij geen volume of iets aan mijn haar. Ik ben weer terug bij Batiste!

De Andrélon Volume&Care conditioner heb ik opgebruikt in de afgelopen maand. Deze had ik volgens mij nog nooit eerder gebruikt. Prima conditioner, fijne geur.

Zoals je vorige maand kon zien heb ik mijn pot haarmasker opgemaakt. Nu heb ik deze Anatomicals That’s When I Fell For The Leader Of The (hair) Pack deep conditioning hair pack (wat een naam!) opgemaakt. Dit zakje was echter niet voldoende voor mijn hele haar dus ik pikte nog wat van Nancy’s haarmasker erbij haha! Deze rook wel erg lekker en mijn haar voelde goed verzorgd aan.

IMG_2796

Nog steeds ben ik lekker samples aan het opgebruiken, vooral crèmes, ik heb zóveel samples van crèmes. Ik vond ook deze Estée Lauder Advanced Night Repair serum sample in mijn sample stash en heb deze meerdere malen gebruikt voordat ik ging slapen. Ik vond het alleen erg lastig gebruiken omdat ik vaak eerst te weinig product uit het zakje haalde en vervolgens veel te veel had. Zo heb ik hem niet echt goed kunnen testen maar wat ik ervan heb kunnen proberen vond ik wel fijn.

Há! Ik wilde dit rode rubbertje bijna weggooien en toen dacht ik nee, dit hoort eigenlijk ook in de opgemaakt tas! Het is een rubbertje uit mijn Emité wimperkruller! Eens in de zoveel tijd wissel ik dit rubbertje met een nieuwe. Vaak gaat hij bij mij na een aantal maanden aan de zijkant een beetje kapot en dan wissel ik hem om.

Ik heb ook wat maskertjes gebruikt. Nancy en ik hebben beide veel maskertjes liggen en toch gebruiken we steeds Lush maskers. Nu hebben we besloten om onze lege verpakkingen even te laten liggen en wat losse maskertjes op te maken. Zo komen we daar ook nog is doorheen, daarna gaan we lekker weer aan de verse Lush maskers want niets is fijner dan dat! Ik maakte weer een pakje Anatomicals Under Eye Patches op, deze gebruikte ik vorige maand ook. Een prima product en lekker makkelijk te gebruiken. Ook Passionate Pearl van dr. Van Der Hoog ging op en nog een Onyx maskertje van de Action.

Samen:

IMG_2804

 

Toen we in juli in Londen waren kocht Nancy Ocean Salt om te proberen. Helaas vonden we hem allebei niet zo fijn maar we hebben hem natuurlijk wel opgemaakt! Daarnaast maakte we samen het verse gezichtsmasker The Sacred Truth op van Lush.

 

 

Dat was alles wat er bij ons opging in de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *