L’Occitane Verveine handcreme

Nu het buiten weer een stuk kouder aan het worden is, kunnen je handen wel wat extra verzorging gebruiken. Vandaag wil ik graag mijn favoriete handcrème met jullie delen die ook nog eens goed helpt tegen vampieren 😉

 

Nu hoor ik je denken huh vampieren?! Een knoflook handcrème? Nee hoor dit is een handcrème van L’Occitane in de geur Verveine (mocht je het nu nog niet begrijpen kijk dan The Vampire Diaries ;))

IMG_0255

De handcrème ruikt super lekker naar citroen verveine. Ik hou altijd wel van citroen en van verveine dus deze handcrème moest ik hebben. De handcrème trekt echt bizar snel in en laat geen raar plak laagje achter.

 

Dit is wat L’Occitane zelf zegt over de handcrème :

“De Verbena Cooling Hand Cream Gel dringt onmiddellijk in, hydrateert de handen, geeft een frisse sensatie en laat een anti-klamheid poederlaagje achter. Verrijkt met biologisch verbena extract en tapioca poeder, vermindert hij het klam gevoel en zwellingen van de handen. Bij dagelijks gebruik maakt hij de handen zacht, verfrist en subtiel geparfumeerd”.

IMG_0251

De Handcreme zit in een super fijne tube van 30ml. Wat ik zo fijn vind aan de tubes van L’Occitane is dat je echt alles wat er in de tube zit er uit kan halen. Bij sommige andere merken krijg je nooit alles uit de tube en dat is echt zonde. Bij L’Occitane is dat gelukkig niet zo. Doordat de tube zacht en soepel is kan je echt alles uit de tube knijpen. En geloof me dat wil je echt bij deze handcrème, want hij is zo lekker. De geur blijft goed op je handen zitten maar is zeker niet te sterk aanwezig, mijn handen zijn super zacht en dat poederlaagje is echt heel erg fijn.

IMG_0249

De ingrediënten zijn de handcrème zijn :
AQUA/WATER** – CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**
– GLYCERIN** – ALCOHOL** – TAPIOCA STARCH** – VEGETABLEOIL/OLUS OIL** – LIPPIA CITRIODORA LEAF EXTRACT* – THYMUS VULGARIS (THYME) OIL** – MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT)OIL** – SODIUM POLYACRYLATE – GLYCERYL POLYMETHACRYLATE
– PHENOXYETHANOL – ETHYLHEXYLGLYCERIN – CHLORPHENESIN – SODIUM BENZOATE – TOCOPHEROL – PARFUM/FRAGRANCE – LIMONENE – CITRAL – GERANIOL – HEXYL CINNAMAL – CITRONELLOL
– BENZYL BENZOATE – LINALOOL – BENZYL ALCOHOL.
*Ingredient from Organic Farming.
**Natural origin ingredients.

 

De handcrème is te koop op de website van L’Occitane en in hun winkels en bij de Douglas voor €7,50

 

Heb jij wel eens een handcrème van L’Occitane gebruikt? Zoja wat vind jij er van?

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *