Makeup Revolution Advent Calendar

Hi there! Even een extra artikeltje. Wij hebben samen iets leuks gekocht voor in de december maand! De titel verraad het al: een advent kalender! We hebben de advent kalender van Makeup Revolution gekocht en gaan de inhoud hiervan wekelijks met jullie delen.

Ieder jaar duiken er weer advent kalenders op in allerlei formaten en met allerlei soorten inhoud. Het lijkt steeds populairder te worden en steeds meer merken lanceren een eigen advent kalender. Super leuk! Wel vonden we ze vaak wat prijzig en dan twijfel je toch van is het het waard ja of nee. Misschien is 40% van de producten wel iets wat je nooit gebruikt of nooit zal gebruiken en dan kan je voor dat geld beter iets anders kopen. Uiteindelijk hebben we dit jaar samen een kalender gekocht. De kalender van Makeup Revolution kost namelijk €40,00 en wij hebben beide €20,00 betaald.

IMG_2898

 

 

Wij hebben de adventkalender bij de webshop Beauty88.nl  besteld maar hij is daar was de kalender al snel uitverkocht, zoals bij vele ander websites. Ik heb even snel gekeken maar ik kan hem nergens meer vinden. Misschien vindt je hem met een goede zoektocht toch nog!

De kalender is echt groot, veel groter als dat we hadden verwacht. Wel was er een ding jammer.. Om de kalender heen zat een plastic hoes waar de producten opstonden die in de kalender zitten, dat willen we helemaal nog niet weten! Tessa zag het en heeft geprobeerd zonder te kijken de hoes snel weg te gooien. Het moet wel een verrassing blijven natuurlijk!

IMG_2892

IMG_2893

 

Wanneer je de grote doos “open klapt” bestaat hij uit twee delen. Die delen bestaan uit 24 vakjes die allemaal een andere maat hebben. Achter ieder vakje zit een cadeautje!

Wat wij willen gaan doen:

Normaal komt er op zondag bij ons vrijwel nooit een artikel online. We willen iedere week in een kort artikel laten zien welke producten wij in de afgelopen week hebben gevonden achter de deurtjes van de kalender. Zo kunnen jullie een beetje meegenieten! Ook zullen we vast af en toe wel een foto op instagram posten van de producten die wij hebben gevonden.

Nu zullen jullie je misschien afvragen hoe wij dat gaan doen met de producten aangezien we hem samen hebben gekocht? We willen aan het eind van december alle producten bij elkaar gaan leggen en dan om en om een product uitkiezen totdat ze op zijn! Zo zullen we allebei mooie producten toe kunnen voegen aan onze stash 🙂

 

We hopen dat jullie net zo benieuwd zijn naar de producten als dat wij zijn!

Liefs, Tessa en Nancy.

2 gedachten over “Makeup Revolution Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *