Tessa’s dagelijkse make-uplook november 2015

Joejoe! Vandaag laat ik jullie mijn dagelijkse make-up look zien en vertel ik welke producten ik ga gebruiken.

IMG_2243

Dit is m! Mijn dagelijkse make-up look. Zoals je ziet geen crazy kleuren maar lekker nude. Dit draag ik dagelijks 🙂

IMG_2287

Dit is wat ik dagelijks om mijn gezicht smeer momenteel. Ik start met de Catrice Prime and Fine primer. Na de primer breng ik meestal een beetje Catrice camouflage aan onder mijn ogen en op plekjes die ik wil wegwerken. Vervolgens mix ik de Catrice Even Skin Tone foundation met de L’orĂ©al BBcream en deze breng ik aan met de bovenste kwast. Dit alles poeder ik af met de losse poeder van Make-up Studio samen met mijn Real Techniques poederkwast. Als laaste breng ik mijn Miners Colour Quilt aan, die blush kennen jullie misschien inmiddels. Zoals je aan de pan kunt zien is het een groot favoriet! Deze breng ik aan met de Real Techniques blush brush.

Op een rijtje:

 • Catrice Prime and Fine primer
 • Catrice Liquid Camouflage
 • Catrice Even Skin Tone foundation
 • L’orĂ©al BB cream
 • Make-Up Studio poeder
 • Miners Colour Quilt blush

IMG_2292

Dan gaan we richting de ogen. Ik start met de Too Faced shadow insurance als oogschaduw basis. Dan gebruik ik graag mijn Urban Decay Naked 2 en start met de meest linkse kleur Foxy over mijn gehele ooglid als basiskleur. Daarna breng ik chopper aan over mijn bewegend ooglid, YDk in mijn crease en Bootycall als hightlighter onder mijn wenkbrauwbot. Qua kleuren wissel ik vaak wel.  Ik breng de basiskleur aan met de bovenste kwast, de middelste kwast gebruik ik voor de kleur oogschaduw en de onderste kwast dip ik in de highlight en ik blend alles met deze kwast. Ik breng de Make-up Studio zwarte oogpotlood aan op mijn waterlijn, krul mijn wimpers met mijn Emite wimperkruller en breng mijn Rimmel Sexy Curves mascara aan. Deze mascara was altijd mijn favoriet maar Le Volume van Chanel heeft hem van de troon gestoten. Toch moet ik mijn voorraad een beetje opmaken en daarom gebruik ik nu deze mascara weer haha! Mijn wenkbrauwen kleur ik een beetje in met mijn wenkbrauwpoeder van Christian en ik zet het vast met de Anastasia brow gel. Van deze wenkbrauwgel ben ik overigens geen fan maar ik maak hem wel gewoon op.

Op een rijtje:

 • Too Faced eyeshadow insurance
 • Urban Decay Naked 2
 • Make-Up Studio black kohl potlood
 • EmitĂ© wimperkruller
 • Rimmel Sexy Curves Mascara
 • Christian wenkbrauwpoeder
 • Anastasia Clear Brow Gel

IMG_2251

 

Welke producten gebruik jij dagelijks?

 

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Tessa’s dagelijkse make-uplook november 2015

 1. Hoe lang heb je er over gedaan tot je dit stappenplan om het zo te noemen, had gevonden? Dat je tevreden was met wat je gebruikte en welke stappen je allemaal maakte?

  Ik ben lekker simpel: Niks! Ik gebruik geen producten. xD En als het moet dan alleen een beetje mascara van Rimmel Scandalous (die oranje uit mn hoofd gezegd..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *