MAC Rebel satin lipstick

Huh? Weer een Mac lipstick op bytwins.nl? Ja ik was het echt niet van plan hoor maar ach he. Welkom nummer 15, welkom bij de familie: Rebel šŸ™‚

Zoals ik hierboven al zei was ik niet van plan om weer zo snel weer een MAC lipstick teĀ kopen. Maar kijk het zat zo: ik was een met een vriendin en een vriend in de stad. We zaten bij Starbucks lekker een kopje koffie te drinken. Mijn vriendin en ik moesten heel nodig naar de wc maar de rij bij de Starbucks was mega lang. Toen bedachten we datĀ we kunnen ook wel even naar de Bijenkorf toe konden om te plassen. En als je de Bijenkorf in Den Haag inloopt is het eerste wat je ziet de MACĀ counterā€¦. Oeps en toen had ik ineens een nieuwe lipstick gekocht..

IMG_1101

Rebel is een super mooie donkere paarse kleur. Hij heeft een satin finish, dat is samen met matte mijn favoriete finish van Mac lipsticks. Rebel heeft natuurlijk de welbekende vanille geur die alle Mac lipstick hebben. Rebel blijft met gemak 5 uur perfect zitten, drankjes overleeft hij prima en een kleine maaltijd ook. Ga jeĀ uitgebreid eten? Dan zou ik hem na de maaltijd een klein beetje bij werken.

IMG_1118

Rebel is naar mijn mening echt de perfecte herfst kleur. Mooi en goed donker maar zeker niet te donker. Je kan hem natuurlijk lichtjes aanbrengen voor een wat lichtere kleur en vrij heftig aanbrengen voor een mooie donkere kleur.

IMG_1127

Ik raad het je zeker aan om voor het gebruik van deze lipstick je lippen even goed te scrubben met een lipscrub en even een beetje lippenbalsem aan te brengen. Niet dat Rebel je lippen uitdroogt ofzo, maar hij heeft soms de neiging om een beetje in je lijntjes te gaan zitten en dat ziet er toch nooit zo mooi uit.

IMG_1145

Je kunt MAC kopen bij de verschillende counters in Douglas en Bijenkorf filialen en daarnaast natuurlijk in de MAC winkels in Den Haag en Amsterdam en onlien. De lipstick kost ā‚¬19,50.

 

 

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij van Rebel vind!

X Nancy

2 gedachten over “MAC Rebel satin lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *