Lush Cup O’Coffee gezichts- en bodymasker

Weer Lush op ByTwins.nl? Ja, wij zijn gek op Lush! Vandaag heb ik een review van één van mijn favoriet producten. Kijk je mee?

Ik kocht mijn eerste potje Cup o’ Coffee bij Lush in Londen. Toen ik hem thuis voor de eerste keer gebruikte werd ik onwijs blij! Wat een geweldig product is dit zeg. Maar ik werd ook een beetje verdrietig. Waarom had ik maar één klein potje mee genomen? Waarom geen grote pot? En waarom niet meer als één? Ahhh ik werd gek van me zelf. Ik had eindelijk na jaren zoeken het perfecte scrub/masker gevonden.. Is hij niet in Nederland verkrijgbaar en ook niet online vanuit de UK te bestellen.

IMG_0121

Een aantal maanden later kwam Lush met goed nieuws. Er kamen exclusieve producten van Oxfordstreet naar Nederland. Ik hoopte zo erg dat Cup o’Coffee er bij zou zitten. En ja hoor hij zat er bij! Dus nu kunnen jullie ook allemaal dit geweldige scrub/masker proberen.

IMG_0129

Cup o’Coffee is een masker wat je niet in de koelkast hoeft te bewaren. Ik gebruik hem vaak ook als een scrub. Want zo als je kunt zien zijn de koffie stukjes die er in zitten vrij grof en kan je hem daardoor heel goed gebruiken als een scrub.

IMG_0744

Ik breng het scrub/masker zelf aan met rond draaiende scrubbende bewegingen en laat het masker dan ongeveer een kwartiertje intrekken. Vervolgens was ik het er ook met licht ronddraaiende bewegingen af. Het masker maakt mijn huid onwijs zacht en laat mijn huid heerlijk ruiken naar koffie.

IMG_0122

De ingrediënten van het masker zijn: ( dit komt van de Lush site af, klik er op en je komt op de site van Lush die uitleg geeft over de ingrediënten)

Koffie-infusie (Coffea Arabica)Water (Aqua)Talkpoeder (Talc)Kaoline (Kaolin),Agave nectar, biologisch (Agave tequilana)Glycerine (Glycerine)Parfum (Perfume)Vetiverolie, essentiële (Vetiveria zizanoides)Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia)Cacao, geroosterd extract (Theobroma cacao)Korianderzaad essentiële olie (Coriandrum sativum)Bentone (Hectorite)Cafeïne-poeder,*Coumarine (*Coumarin)*Limonene (*Limonene)

Je kan Cup o’Coffee kopen bij Lush in de winkel of online op Lush.nl voor €9,95 voor 100 gram. Dat lijkt misschien maar een kleine hoeveelheid maar je doet er echt heel lang mee. Nog even een tip van mij, gebruik dit masker niet voordat je gaat slapen. De koffie geur blijft vrij lang hangen (wat ik zelf echt heerlijk vind). Dit is echter niet heel goed voor je nachtrust. Gebruik dit masker lekker in de ochtend en je blijft heel de dag scherp!

IMG_0133

Wat vind jij van dit masker? En was is jou favoriete product van Lush?

 

 

X Nancy

4 gedachten over “Lush Cup O’Coffee gezichts- en bodymasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *