Essie – Pedal Pushers

Ik ben verliefd op Essie. Ik koop bijna geen nieuwe nagellak meer maar als ik tegenwoordig nagellak koop kun je er bijna van uitgaan dat het Essie is. Pedal Pushers heb ik nog niet lang in mijn collectie en vandaag deel ik de swatches met jullie.

De lakken van Essie hebben het gewoon. Ze lakken fijn, zijn goed gepigmenteerd, blijven goed zitten en hebben naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn Essie stash is behoorlijk gegroeid en ik denk dat er nog vele bij zullen komen.

IMG_1413

Ik vind deze lak erg mooi en speciaal. De kleur is grijs maar wel een speciale grijs, hij is grijs met een blauwe ondertoon. Af en toe kijk ik naar mijn nagels en denk ik nou het lijkt net wat meer blauw, soms zelfs richting paars. Het is geen standaard grijze kleur en ik vind dat dat deze lak extra bijzonder maakt.

IMG_1418

En dan nog iets leuks over deze lak, hij is namelijk dekkend met één laagje! Dat gebeurd niet vaak dus is wel goed om even te benoemen. Op de foto’s draag ik wel twee laagjes van de lak en een topcoat maar mocht je haast hebben is een laagje echt voldoende.

IMG_1412

Zoals we gewend zijn van Essie is de kwaliteit top. Ik draag mijn nagellak met simpele topcoat met gemak vijf dagen, soms komt er eerder een chip maar meestal red Essie dit bij mij.

Pedal Pushers komt uit de Flowerista collectie die tijdens de voorjaar van 2015 uit kwam maar ik vind de kleur prima voor de herfst. Ik draag hem graag en ben er dol op!

Pedal Pushers is nog te koop bij onder andere The Make-up Spot voor €9,99

2 gedachten over “Essie – Pedal Pushers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *