Lush Sympathy For The Skin hand and bodylotion

Lush op ByTwins, jeaj!  We zijn er gewoon gek op! Zo ook op deze bodylotion met een heerlijke geur. Wie wil er nou niet heerlijk ruiken en een zachte huid hebben?

Mijn aller eerste potje van Sympathy For The Skin had ik over gekocht van iemand via de Lush swap/ruil Facebook pagina. Ik was toen ik hem rook gelijk verkocht, wat een heerlijke geur!

IMG_0261

Ondertussen is dit al mijn tweede potje en ik ben nog steeds fan. Sympathy For The Skin ruikt echt heel erg lekker en hij maakt mijn huid heerlijk zacht. In Sympathy For The Skin zitten kleine zwarte stukjes, dit is vanille. Zodra je Sympathy for the skin uitsmeert zie je hier niks meer van. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je onder de zwarte stukjes zit hihi. Sympathy for the skin ruikt heerlijk naar vanille, cacao boter, sandelhout en een vleugje banaan.

IMG_0269

De ingrediënten zijn van Sympathy for the skin zijn: (overgenomen van lush.nl)

Vanillestokjesinfusie (Vanilla planifolia)Amandelolie (Prunus dulcis)Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao)Bananen, fair trade biologische (Musa paradisica)Stearinezuur (Stearic Acid)Glycerine (Glycerine)Tri-ethanolamine (Triethanolamine)Sandelhoutolie (Fusanus spicatus)Citroen essentiële olie (Citrus limonum)Labdanum, hars (Cistus ladaniferus)Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol)*Limonene (*Limonene)Parfum (Perfume)Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben)

IMG_0273

Yup je leest het goed er zitten bananen in deze bodylotion hoe gaaf is dat?!?!

IMG_0266

Heb jij deze bodylotion wel eens gebruikt? Of een andere bodylotion? Ik ben benieuwd 🙂

 

X Nancy

2 gedachten over “Lush Sympathy For The Skin hand and bodylotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *