Lush – Jersey Bounce shampoo

Hoi hoi, altijd al een shampoo willen hebben die haar mooi zacht en lekker veel volume geeft? Ik heb hem gevonden, Kijk snel verder.

Ik heb denk ik echt de meest geweldige shampoo ooit gevonden. Hij maakt mijn haar goed schoon (lees ik leef op droogshampoo) laat het mega lekker ruiken en ik krijg er veel volume door. Ik heb het over een shampoo van Lush namelijk Jersey Bounce. Deze shampoo zit vol met proteïne honig en zeezout. Ik heb hiervoor Big shampoo gehad van Lush. Die vond ik ook wel fijn maar mijn geverfde haren mistte toch nog een beetje extra verzorging.

IMG_0061

Jersey Bounce heeft een aparte citrus geur. Ik kan de geur niet echt goed omschrijven maar hij ruikt echt heel erg lekker. Doordat je shampoo heel erg schuimt heb je ook maar een klein beetje nodig om je haar goed mee te kunnen wassen. In de shampoo zitten kleine stukjes zeezout die er voor zorgen dat je lekker veel volume in je haar krijgt en wie wil dat nou niet.

IMG_0071

De ingrediënten van de shampoo zijn:

Grof zeezout, Natrium Laureth Sulfaat, Honing, Lijnzaadgel, Fijn zeezout,  Verse eieren, Glycerine, Lauryl Betaine, Parfum, Bergamotolie, Lavendelolie, Sicillaanse citroenolie, Perzische limoenolie, olijfolie.

IMG_0087

Zoals je kunt lezen zitten er geen gekke dingen zoals ik anderen shampoos van andere merken. Door de olijfolie en de honing wordt je haar goed verzorgt en ze maken je haar ook zacht en glanzig.

IMG_0076

Ik weet bijna zeker dat ik een nieuwe favoriete shampoo heb gevonden. Het enigste na deel aan de shampoo is dat mijn broer (hoi Don) hem ook heel erg goed vind en daardoor mijn pot super snel leeg gaat. Gelukkig heeft hij gezegd dat hij de volgende pot gaat kopen dus dat scheelt mijn weer wat centjes.

IMG_0094

Jersey Bounce is te koop bij alle Lush filialen en op Lush.nl voor €17,95 voor een pot van 300 gram. Dat lijkt misschien vrij prijzig maar je doet er echt heel erg lang mee.

IMG_0097

Heb jij wel eens een shampoo geprobeerd van Lush en wat vond je er van? Laat het achter bij de comments.

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *