Teeez Sensual red lipstick

Yes nog meer lipsticks op bytwins.nl of beginnen jullie het al zat te worden? Ik hoop het niet hoor want vandaag heb een super mooie rode kleur lipstick klaar staan. Want tja je hebt nooit genoeg rode lipsticks!

Een tijdje geleden was ik samen met Tessa even een rondje dorp aan het doen, we liepen de plaatselijke drogist in en zagen dat ze een mega goede deal hadden met het merk Teeez. 3 stuks voor 10 euro! Saywhat. De lipsticks van Teeez kosten normaal al €7,99. Ik nam twee lipstick mee en een oogschaduw kwast.

IMG_1039

Ik kocht deze mooie rode kleur genaamd Sensual red, deze kleur komt uit de moisturizing lijn. Hij zou je lippen dus ook moeten voeden en lekker zacht houden. Kijk daar hou ik van. Zo als ik gewend ben van Teeez is ook de verpaking van deze lipstick echt super leuk. Je moet er wel van houden maar ik vind het zelf heel erg leuk!

IMG_1058

Sensual red brengt heel erg fijn aan doordat de lipstick lekker romig is. Ondanks dat de lipstick romig is blijft deze behoorlijk lang zitten. Een klein hapje en drankje overleeft hij op zich wel prima, ik zelf werk hem daarna wel even een klein beetje bij.

IMG_1032

De lipstick heeft een zachte en lekkere geur die ik niet zo goed kan omschrijven. Het ruikt gewoon lekker. De kleur slijt mooi van je lippen af en je krijgt dus geen rare ‘lip liner’ idee er door. Teeez is een merk dat niet zo popular is naar mijn idee, best raar want ze hebben goede en mooie producten voor een goede prijs. Ook is Teeez merk wat tegen dierproeven is en test dus niet op dieren.

IMG_1088

Je kunt Teeez online kopen bij verschilde webshop en bij sommige drogisterijen.

 

 

Heb jij al iets van Teeez?

 

X Nancy

3 gedachten over “Teeez Sensual red lipstick

  1. De kleur staat je super goed! Hier verkochten ze alleen Teez bij Dirx, helaas is Kruidvat er voor in de plaats gekomen. Ik heb een aantal kwasten en make-up van Teez, het is een super fijn merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *