By Loulou Sample Sale shoplog

Beide zijn we fan van By Loulou, vooral de Smart Little Bag (SLB) is iets wat wij dagelijks bij ons hebben. Toen wij via internet zagen dat er weer een sample sale was werden wij direct enthousiast! De Sample Sale was op de Haagse Bluf en laten wij nou net dicht bij Den Haag wonen. 1+1=veel geld kwijt. Kijk je mee naar wat wij mee naar huis nemen?

Nancy:

Smart Little bag Hide & seek. €10,00  (€69.95)

IMG_1580

De Smart Little Bag is de gewone normale portemonnee van By Loulou. Ik hou gewoon van leger printjes, kan er niks aan doen ik vind het geweldig. Normaal kost deze SLB bijna zeventig euro en ik kon hem meenemen voor een tientje. Hoe chill! Ik hou van goede deals scoren 😀

Smart Little Bag  Girl’s best friend €20,00 (€69.95)

IMG_1587

Ik wilde nog een leuke simpele zwarte SLB, ik zag deze liggen en pakte hem direct. Ik vind hem zo leuk, hij simpel maar toch ook weer niet. Die diamanten print vind echt heel tof. Ze hadden deze ook nog in meer kleuren maar ik koos voor de zwarte.

Retro Cow Cobalt red €20 (€99.95)

IMG_1600

Ik was echt niet van plan om nog een tas te kopen maar ik zag hem hangen en ik was verkocht. Ik hou van rode tassen, en deze is aan de binnenkant blauw, echt heel gaaf. Ik had al een tas van By Loulou (ook deze kocht ik een keer in de uitverkoop) en de kwaliteit van de tassen zijn echt heel erg goed. En hallo twintig euro voor een mooie goede leren tas. Tja dat vind je nergens!

Tessa:

Mijn geshopte spullen!

IMG_1344

Ik kocht in totaal drie SLB’s. Nou eigenlijk kocht ik er twee en kreeg ik er een. Hmm.. Ook dat klopt niet haha ik krijg hem nog! Alvast een kerstcadeautje binnen maar ik moet er dus nog even op wachten. De bovenste lichte kleur, geen idee welk model het is, heb ik gescoord voor twintig euro. Ik heb deze ingeleverd en ik zal hem met kerst gezellig uitpakken.
De gele vond ik wel grappig voor de zomer. Ik neem vaak mijn SLB mee  als tasje (telefoon past erin, ideaal), en zo is dat nog een vrolijk tasje ook. Het model is Sparkling Suede en kost normaal €79,95 en ik betaald er slechts TIEN euro voor. Hoe leuk!
De laatste zagen jullie al bij Nancy, de Girls Best Friend, ik wilde heel graag en zwarte maar zag er geen die ik heel leuk vond. Deze kwam het meeste in de buurt en voor die twintig euro nam ik hem mee!

IMG_1349IMG_1357

Ik had gezien dat ze ook Jewellery by Loulou gingen verkopen op de Sample Sale dus ik had al even op de site zitten neuzen. Ik zag al veel mooie rosé gouden armbanden in de winkel en bedacht mezelf al een prijs waarvoor ik er eentje uit mocht zoeken van mijzelf. De prijs van deze armband is €90,00 en ik had tegen mezelf gezegd als ze rond de 30 zijn en ik vind ze mooi mag ik er een kopen. Wat denk je? VIJFTIEN EURO! HA! Die kocht ik dus direct haha 😀

 

De sample sale was op 24 en 31 oktober in Den Haag, helaas is deze dus afgelopen. Wij zijn goed geslaagd en zeer blij met onze aankopen! De opzet van de winkel was best handig, wel vond ik de keuze wat tegenvallen. Op Instagram werden we lekker gemaakt en veel leuke modellen lagen er niet (meer?) tussen. Toch gingen we niet met lege handen naar huis (wel lege bankrekeningen), en zijn we goed geslaagd:D

Wat vindt jij van onze aankoopjes? En ben jij bekend met By Loulou?

 

Liefs, Twins

 

3 gedachten over “By Loulou Sample Sale shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *