Essie Decadent Dish

Het is weer kouder buiten en alle winterse kleuren worden weer tevoorschijn gehaald. Zo ook in huize ByTwins. Essie Decadent Dish is een prachtige kleur voor de wat donkere koude dagen. Kijk je mee naar deze nagellak?

IMG_0025

 

Ik stel graag aan jullie voor: Decadent Dish. Een lak die al een tijdje in mijn stash zit en er met zulk weer uit wordt gehaald. Een prachtige dieprode, of toch ook bruine kleur, met een mooie dosis shimmers. I like!

IMG_0029

Decadent dish is mooi dekkend met twee laagjes. Met een topcoat er op kan Essie lang blijven zitten. Bij mij redden ze het soms een week zonder chip! Het ligt er natuurlijk wel aan hoeveel en met wat jij je handen gebruikt, het kan natuurlijk wel na een paar dagen gaan chippen. Over het algemeen blijven Essie lakken zeker een dag of drie goed zitten.

IMG_0030

 

Ik vind Decadent Dish echt een mooie aanvulling op mijn stash. Donker en lekker glimmerig, ook wel feestelijk! Decadent Dish bestaat al een aantal jaar maar hij is online nog volop verkrijgbaar. Bij Bol.com koop je hem voor 9,99, maar bij Drogisterij.net koop je hem voor €6,69. Ze hebben daar nog meer Essie lakken voor die prijs, ik ga er ook zeker eens bestellen! Ik durf niet te zeggen of je deze lak nog vind in de Essie schappen bij Etos.

Liefs Tessa

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *