Catrice FALLosophy limited editie 2015. Lipsticks!

Catrice heeft weer een leuke limited collectie en ik zou Nancy niet zijn als ik de lipsticks niet zou kopen. In dit artikel wil ik je graag de drie lipsticks uit de FALLosophy lijn laten zien.

Er zijn drie lipsticks in deze lijn: Fabulous Fox-ia, Rustic Rose en Little Red Riding Hood. Ik heb ze alle drie gekocht! De lipsticks vind ik alle drie mooi maar ik heb natuurlijk een favoriet. Het zijn alle drie mooie kleuren die goed bij het seizoen passen, ook vind ik namen echt heel leuk.

IMG_0812

 

 

Fabulous Fox-ia c01

IMG_0836

Een super mooie framboos achtige kleur. Hij heeft een behoorlijke glans maar dat vind ik opzich wel mooi bij deze kleur. De lipstick is zacht en romig, daardoor brengt hij super makelijk aan en glijd hij soepel over je lippen.

IMG_0853

 

Rustic Rose c02

IMG_0881

Dit is mooie lichte kleur, qua pigmentatie vind ik dit de slechtste van de drie kleuren. Je moet echt wel een paar keer over je lippen heen gaan voor een goede kleur. Ook deze lipstick is zacht en romig. En brengt dus ook heel fijn aan. De kleur blijft ongeveer 2 a 3 uur mooi zitten maar dan moet je hem echt even bijwerken. Een glas drinken gaat ook niet soepel voor de lipstick.

IMG_0908

 

Little Red Riding Hood c03.

IMG_0931

Dit is mijn favoriete uit de lijn. Een mooie iets wat donkerdere kleur. De pigmentatie van deze lipstick is echt een stuk beter als zijn broertje c02. Deze blijft ook iets langer zitten al de rest van de lipsticks uit deze lijn. En ook deze lipstick brengt lekker soepel en gemakkelijk aan.

IMG_0945

 

Dit waren alle drie de lipsticks uit de FALLosophy lijn. Ik vind alle drie de kleuren erg mooi en ze passen ook goed bij de herfst. Zelf had ik stiekem wel een wat paarsige kleur verwacht in de lijn maar helaas. Mocht je ze zien liggen bij de Kruidvat zou ik ze zeker meenemen als ik jou was. De prijs kwaliteit verhouding vind ik erg goed. De lipsticks blijven best een tijdje mooi zitten. Je kunt de lipstick vinden bij Kruidvat, voor €4,59 per stuk.

IMG_0817

Wat vind jij van deze lipsticks?

 

X Nancy

5 gedachten over “Catrice FALLosophy limited editie 2015. Lipsticks!

  1. ‘en ik zou Nancy niet zijn als…’ hahahahahah, helemaal niet herkenbaar.
    Ik doe dit nou nooit. Vanmiddag weer twee lipsticks gekocht, niet dat ik de kleuren niet al heb maar ik zou Tess niet zijn als ik ze toch… kocht, toch?

    Groetjes xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *