Review – Lush Cranberry gezichstmasker

Vandaag staat er weer een review van een vers masker van Lush voor jullie klaar. Het is het Cranberry gezichtsmasker uit de kerstcollectie. Kijk je mee naar dit roze goedje?

IMG_0094

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op de maskers van Lush. Toen ik laatst weer wat lege Lush potjes had verzameld huppelde ik naar Lush om een nieuw masker uit te kiezen. Aangezien ik deze nog niet had gebruikt en ik een zwak heb voor nieuwe producten nam ik deze mee.

IMG_0102

Dit masker zit vol met verzorgende cranberry’s, de antioxianten in de cranberry’s moeten je huid verzorgen en lekker zacht maken. Door de klei en je argan olie wordt je huid nog extra verzorgt.

IMG_0104

De ingrediënten: (Via Lush UK, je wordt doorgelinkt als je op een ingrediënt klikt)

Kaolin,Cranberries,Glycerine,Organic Silken Tofu,Fennel Seed Infusion,Argan Oil,Talc,Fresh Fennel,Fresh Chicory,Rose Clay,Bentone,Patchouli Oil,Lemongrass Oil,Sandalwood Oil,*Benzyl Alcohol,*Benzyl Benzoate,*Citral,*Citronellol,Coumarin,*Geraniol,*Limonene,*Linalool,Perfume

IMG_0111

Door dat de structuur van het masker vrij romig en zacht is kan je hem goed uitsmeren. Waardoor je met gemak zo’n 5 á 6 keer met het masker kan doen. Ik vind dit masker erg fijn! Hij wordt een beetje hard zodat je weet wanneer je hem eraf kan halen. Lush zegt dat je het masker zo’n vijftien minuten moet laten zitten al doe ik dit zelf altijd wel wat langer.

IMG_0542

IMG_0531

 

Wanneer je het masker verwijderd voel je direct dat je huid schoon en zacht aanvoelt. Onze huidjes voelen gevoed door de ingrediënten en zijn lekker zacht. Omdat de maskers van Lush verse ingrediënten bevatten is het belangrijk dat je de maskers in de koelkast bewaard. Zo kun je het masker langer gebruiken als wanneer je dat niet zou doen.

In Nederland kosten de maskers €11,65. Gemiddeld doe je tussen de vier en de zes keer met het potje van 75 gram. Als je uitgaat van vijf keer dan betaal je dus omgerekend per masker €2,30, net zo veel als een maskertje van het Kruidvat.

 

 

Heb jij dit masker al uitgeprobeerd? En wat is jou favoriete Lush masker?

 

 

 

Volg jij ByTwins al op Bloglovin? We zouden het leuk vinden als je dit doet! Je blijft zo ook op de hoogte van al onze nieuwe artikelen.

6 gedachten over “Review – Lush Cranberry gezichstmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *