Opgemaakt oktober 2015

1 november.. We gaan langzaam richting het einde van het jaar. Maar daar zijn we nog niet! We moeten onze opgemaakte producten van oktober nog laten zien. Dat doen we vandaag. Kijk je mee?

Tessa:

Ik begin! Ik laat jullie zien welke producten ik de afgelopen maand op heb gemaakt.

IMG_1319

Ik begin met watjes en tissues. Die maak ik iedere maand wel op, niet zo bijzonder!

IMG_1320

Ik maakte afgelopen maand mijn Garnier Micellair reingingwater op. Ik heb de fles met roze dop al eens opgemaakt en deze is nu ook op. Ik doe vrij lang met zo’n fles terwijl ik het product toch dagelijks gebruik. Ik ben hier echt fan van! Ik gebruik het vaak na het uitgebreid reinigen van mijn gezicht in de avond en in de ochtend reinig ik mijn gezicht altijd alleen met deze micellair water

Daarnaast ging er een pakje reinigingsdoekjes van de Primark op. Ik gebruik dit vrijwel nooit voor mijn gezicht maar meestal om schoon te maken, m’n kwasten aan af te vegen of om swatches te verwijderen. Deze zijn daarvoor prima geschikt.

Ik ben net als afgelopen maanden een beetje bezig met samples en mini’s opmaken. Deze reiniger van Lancome is ook opgegaan. Deze had ik al errug lang liggen maar het product was zover ik kon testen nog goed. Ik heb hem opgebruikt en vond het een fijn product.

IMG_1329

Drie haarproducten! Ik maakte het haarmasker op van Maria Nila. Dit product zat ooit ergens eens in een beautybox en ik heb hem met veel liefde gebruikt. Ik vond het een heel fijn haarmasker! Nu ben ik een beetje losse maskers aan het opmaken die ik nog had liggen.

Een van die samples is dit kokos haarmasker van 7th heaven. Ik houd van kokos dus dat was al direct goed. Het vorige masker vond ik wel fijner dat dit zakje maar het was prima te doen.

De Lush Curly Wurly shampoo is opgegaan. Met deze shampoo heb ik écht heel lang gedaan! Nou heb ik hem ook nooit altijd gebruikt want ik had lange tijd meerdere shampoos onder de douche staan maar dit product is erg zuinig in gebruik. De geur is echt goddelijk, als je van kokos houdt moet je dit echt eens gaan ruiken bij Lush! De shampoo zelf vond ik prima maar ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen, ik ga eerst andere shampoos opmaken en andere van Lush uitproberen!

IMG_1333

Deze eelt pleisters van Dr. Fix heb ik ook opgemaakt. Deze zaten heel lang geleden ergens in een Beautybox en ik kwam het doosje tegen met nog twee pleisters erin. Ik heb ze direct op mijn hielen geplakt en ik kon het doosje opruimen. Deze pleisters maakte mijn huid gehydrateerd en daardoor zachter maar of er nou echt eelt verwijderd werd betwijfel ik.

Ik gebruikte ook een setje oog patches van Anatomicals afgelopen maand. Hier heb ik nog meerdere setjes van liggen maar ik had ze eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik besloot ze eens op te doen en vond het wel lekkere patches. Dit moet ik vaker doen!

Zoals je kunt zien is de China Glaze nagellak niet helemaal op. Maar Fairydust is zó dik geworden en uitgedroogd dat er niet meer mee te lakken valt. Ik koop deze wel echt een keer op nieuw want dit is echt mijn favoriete glitterlak!

Voorheen liet ik nooit Yankee Candle zien in opgemaakt artikelen. Het is toch helemaal geen cosmetica? Zo denk ik er eigenlijk nog steeds over maar Nancy wilde het wel graag erbij doen dus besloot ik het ook maar te doen. Ik brande het laatste beetje van mijn Home Sweet Home tart op. Heerlijke geur!

IMG_1337

Je kunt niet meer zien, maar dat eerste potje is The Beauty Bakery Coconut soap. Ik kan niet meer lezen hoe dit product heet en ik vind hem ook niet terug op de website. Ik kreeg deze vorig jaar van Nancy onder de kerstboom (of was het toch de kerstman die hem voor me kocht). Het was een heel apart product, het leek op een bodybutter maar toch was het een douchezeep. Wanneer je hem over je lichaam wreef onder de douche ging hij schuimen en zo kon je jezelf ermee wassen. Ik vond het wel leuk maar vond hem niet heel speciaal.

The Body Shop Coconut shower cream is opgegaan. Deze vond ik niet zo fijn. De geur was fijn, maar de substantie van dit product niet. Heb ik dat ook weer geleerd: ik koop nooit meer shower creams. Ik vond het een te dikke substantie en er bleef soms echt zo’n laagje op mijn huid liggen met product wat ik er goed af moest wassen. Ik ben dol op TBS maar dit was het niet voor mij. Gelukkig is hij op haha!

De Kruidvat Wash in Wash out kleurshampoo in de kleur Rich Red is opgegaan. Ik schreef hier een review over waarbij ik mijn haar probeerde te kleuren met dit product. Inmiddels heb ik mijn haar echt gekleurd (met verf dit maal :’)) en gebruik ik deze om mijn rode kleur intens te houden en de glans die deze shampoo geeft is helemaal top! Ik heb er nog best een aantal keer mee kunnen doen en heb alweer een nieuwe in gebruik 🙂

IMG_1339

Van mijn Rimmel Stay Matte poeder kwam echt bijna niks meer af. Het buitenste randje ging ook steeds meer breken en dat is gewoon een teken dat het tijd is om hem te vervangen. Ik vond dit een erg fijne poeder! Ik heb momenteel nog wat andere liggen maar mocht ik zonder komen is dit er wel een die ik opnieuw zou kopen

Nog meer samples! Zoals ik eerder al zei ben ik nog steeds bezig mijn samplebakje wat te legen. Het lukt langzaam maar ik ben er nog lang niet. Ik heb vooral heeel veel crèmes en moisturizers in sample vorm dus ik laat mijn nieuwe Philosophy crèmes nog even dicht en ga lekker andere cremetjes proberen.

IMG_1343

Er gaat weer een flinke lading de prul in! Op naar Nancy’s opgemaakte producten:

 

Nancy:

En dan nu de spullen die ik heb opgemaakt. Ik dacht dat het echt heel erg weinig was, maar nu zo voor me ligt is het toch wel heel erg veel.

IMG_1505

Yankee Candle tarts in de geuren : Witches brew, Mango Peach Salsa, Candy corn, Home sweet home, Fireside treats en Amber moon. Ook maakte ik nog een medium jar van Witches brew op.

IMG_1513

John Frieda Full repair shampoo voor beschadigt haar, echt een goede shampoo.

En natuurlijk nog twee potten van het Frizz ease masker van John Frieda. Dit is mijn stand haar masker die ik gebruik na het wassen van mijn haar. Ik gebruik namelijk geen conditioneer.

Jersey Bounce van Lush, deze shampoo is echt ge-wel-dig. Hier komt nog een review van online. Door deze shampoo krijg ik zoveel volume in mijn haar!

IMG_1521

Dark angels van Lush is een hele fijne scrub, lekker heftig daar hou ik wel van. Ik heb hier al meer al tien potjes van opgemaakt.

The microdelivery exfoliating facial wash, van Philosophy een hele mond vol maar dat mag ook echt wel voor dit product. De beste facewash ooit!

En nog iets van Philosophy namelijk de Total MATTEness serum. Een mega goed serum. Hij voed mijn huid goed, maakt het matt en ruikt heerlijk. Staat al weer een nieuw flesje van klaar.

IMG_1532

Treclinac, dit is een gel crème voor acne wat voorschreven word door een dermatoloog. Nu hoor ik je denken huh Nens heeft toch geen acne? Dankzij dit wondermiddeltje niet meer nee. Ik blijf hem trouw smeren als onderhoud.

Hidro fugal rol deodorant, ja hoor weer een flesje leeg.

Een klein flesje Elnett haarlak van L’Oréal. Deze had ik al een halve eeuw staan en hij moest toch echt eens opgaan.

Mag ik een beetje huilen nu? Mijn super geliefde Flowerbomb van Viktor&Rolf is op. Tja wat ga ik dan nu doen met leven? Sparen voor een nieuw parfum hihi. Als ik nog 2 andere parfums opmaak dan mag ik een nieuw parfum kopen van me zelf.

En ik heb ook nog een make-up product opgemaakt. Namelijk mijn favoriete poeder ooit: Blot powder van Mac. Gelukkig heb ik al een nieuwe in gebruik want ik kan niet meer zonder.

IMG_1545

Balea scheergel ging ook op deze maand. Een prima scheergel, scheert erg goed. Wat kan ik hier nog meer over zegen?

Ook maakte ik weer eens een scrub op van The Bodyshop in de geur Vineyard peach. Dit bakje gooi ik niet weg want ik maak ze altijd schoon en bewaar en dan stukken zeep of stukken jellys van Lush in.

One ginger morning douche gel van Treaclemoon is ook opgegaan. Van de bodylotion is pas ene klein beetje op. Ik moet me echt vaker in smeren. De geur is echt heel erg lekker fris.

 

 

Samen.

IMG_1554

We hebben een pot kokosolie opgemaakt. Hiermee verwijderen we onze oog make-up en Nancy gebruikt het soms als haar masker.

Ook zijn er weer twee verse maskers van Lush opgegaan. Don’t look at me en Cranberry.

 

 

Dit is alles wat wij hebben opgemaakt, behoorlijk veel weer! 😀

Wat heb jij opgemaakt?

 

 

9 gedachten over “Opgemaakt oktober 2015

  1. Wat veel! Super leuk! The exfoliating wash is super fijn he! Ohhh ja Maria Nila, daar begin ik ook fan van te raken – laten we het nog niet over de verpakkingen hebben. Toch wel leuk dat de Yankee Candles erbij zitten, het is inderdaad geen cosmetica maar ben er altijd dol op om dingen van te zien en te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *