Stash – Nancy’s Lush Shower Jelly stash oktober 2015

Whiehoeee! Vandaag staat er weer een stash artikel voor jullie klaar en niet zomaar een stash.. Maar mijn showerjelly stash! Ben je benieuwd welke jelly’s ik allemaal heb? Lees dan vooral verder.

 

Karma.

IMG_0145

Ik begin gelijk maar met één van mijn favoriete namelijk de Karma jelly. Deze is helaas niet te koop in de winkel, dit is een Kitchen product. Ik heb toen deze in de Kitchen was hem helaas niet kunnen bemachtigen maar ik heb ze gelukkig van mensen over kunnen kopen. De Karma jelly ruikt zo als de naam al zegt naar Karma, dit is echt mijn favoriete geur van Lush.

IMG_0158

Party on.

IMG_0163

Deze jelly heeft echt een aparte geur, ik denk dat veel mensen deze niet lekker vinden. Hij ruikt namenlijk heel erg sterk naar munt en eucalyptus. Ik vind hem echt super lekker ruiken. Ideaal voor als je even goed waker moet worden of voor als je verkouden bent. Ook deze is niet in de winkels te koop want dit is ook een Kitchen product. Een tip van mij, gebruik deze niet als je na het douchen wilt gaan slapen. De geur blijft namelijk heel goed hangen.

IMG_0165

Strawberry twin tub.

IMG_0172

Deze ruikt zo als de naam al doet denken aan aardbeien. Het niet een mega zoete aardbeien lucht maar juist heel lekker, deze kocht ik als een soort van cadeautje voor Tessa. We hadden namelijk gezien dat hij in de kitchen zou komen en Tessa is gek op aardbeien. Omdat Tessa in die week drie verstandkiezen had laten trekken dacht ik ahh arme Tes en ik kocht deze voor ons samen. Ik zei: Tes ik heb een cadeautje voor je gekocht en ze gokte gelijk wat het was, haha twinnie power! Deze kun je ook niet in de winkel kopen want ook dit is een Kitchen product.

IMG_0175

Refresher.

IMG_0178

Deze kocht ik tijdens de shop trip in Londen, maar deze kun je nu ook in Nederland kopen. Het is een hele zoete frisse geur. Lekker citroen maar  niet te zuur, echt een hele lekkere geur.

IMG_0181

93,000 miles.

IMG_0183

Ook deze kocht ik tijden de Londen shoptrip. Deze is helaas niet te koop in Nederland, ik heb stiekem best wel spijt dat ik geen grote pot hiervan heb gekocht. Dit is namelijk echt een heerlijke winter geur! Vol met kaneel en pepermunt echt onwijs lekker voor als het buiten koud is. Mocht je van wintergeuren houden en je bent toevallig in Londen ren dan even naar de mega Lush winkel en ruik deze lekkere jelly.

IMG_0187

Snowman.

IMG_0190

Deze komt uit de winter collectie en is dus momenteel te koop in Nederland.  Klein feitje: bij deze kerel is mijn jelly liefde ontstaan.  De geur is iets wat ik eigenlijk niet verwacht bij een sneeuwpop. Ik kan de geur helaas niet echt goed omschrijven maar het is echt een mega lekkere geur. En de vorm van deze jelly is ook echt geweldig.

IMG_0192

Santa’s belly.

IMG_0199

Nog eentje uit de kerst collectie. Deze jelly is extra tof want er zitten mini sterretjes in. Ik vind het zo leuk! Ook deze ruikt weer super lekker, hij ruikt naar glühwein. Ja echt! Deze is ook nog te koop in Nederland dus  ga hem zeker een keertje bekijken als je bij Lush bent.

IMG_0204

Nightwing.

IMG_0209

Oke, hoe geweldig is deze wel niet! Een vleermuis, oew dit is zo voor mij gemaakt. Zo als je op de foto kunt zien geeft hij best wel af. Schrik hierdoor niet, na één a twee keer gebruiken is dit niet meer. En natuurlijk blijft je huid er ook niet zo uit zien.  Ik vind dat deze jelly echt naar een snoeppot ruikt. Onwijs lekker! En die vorm hallo, die kan je niet laten liggen. Ik denk dat ik van deze jelly er nog een paar ga kopen want de vorm, kleur en de geur zijn geweldig. Deze zit in de Halloween collectie van dit jaar en is dus nog te koop.

IMG_0211

Dit zijn al mijn jelly’s die ik op het moment heb. Mochten ze in de Kitchen nog meer leuke en lekkere maken dan kan ik me waarschijnlijk niet inhouden en ga ik ze kopen. Want zoals je misschien na dit artikel wel heb gemerkt heb ik echt een zwak voor jelly’s. Het doucht gewoon onwijs leuk en ze maken je huid heerlijk zacht.

IMG_0143

 

 

Heb jij wel eens een jelly van Lush geprobeerd? Zoja welke? En welke is jou favoriet?

 

 

X Nancy

6 gedachten over “Stash – Nancy’s Lush Shower Jelly stash oktober 2015

  1. Het schijnt dat de 93,000 miles wel naar nederland komt heb ik me laten vertellen door een lush medewerker hij staat namelijk in de nieuwe catalogus met een euro prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *