Review – MAC Studded Kiss matte lipstick.

Vandaag heb ik weer een prachtige MAC lipstick om jullie te laten zien. Deze kreeg ik van Tessa voor mijn verjaardag 😀

IMG_9890

MAc bracht een tijdje geleden een nieuwe matte lipstick lijn uit. Ik ben gek op matte lipsticks en ik vroeg er eentje voor me verjaardag. Tessa zei dat ik foto’s moest sturen van welke ik allemaal mooi vond (lees dat was bijna de hele lijn) ik wist dus niet welke ik zou krijgen. De eerste twee die ze vroeg in de MAC store waren al uitverkocht, uiteindelijk kocht ze deze mooie donkere kleur voor mij.

IMG_9909

Aangezien het nu herfst is kan ik weer heerlijk donkere lip kleuren dragen zonder heel raar aangekeken te worden. De kleur is heel donker bordeauxrood met bruin er in. Ik vind hem prachtig. De lipstick is mooi matt en blijft heel lang zitten, een goede maaltijd of een avondje stappen dat red hij prima.

IMG_9923

Je kunt MAC kopen bij de verschillende counters in Douglas en Bijenkorf filialen en daarnaast natuurlijk in de MAC winkels in Den Haag en Amsterdam en onlien. De lipstick kost €19,50.

IMG_9934

Wat vind jij van deze lipstick? En wat zijn jouw favoriete herfst kleuren qua lipstick? Laat het achter in de comments.

 

X Nancy

3 gedachten over “Review – MAC Studded Kiss matte lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *