Lush Kitchen & UK unboxing

Het werd wel weer eens tijd om wat lekkers te bestellen vanuit Lush Kitchen. Toen er meerdere producten inzaten die wij wilde hebben we samen een bestelling geplaatst, daarbij hebben we ook wat “gewone” producten besteld vanuit Lush UK. Kijk je mee naar wat wij kochten?

Als eerst, Lush Kitchen. Er zullen mensen zijn die denken: wat is dat dan precies? Lush Kitchen is een onderdeel van Lush die exclusieve producten maakt. Iedere week staat er een ander menu klaar met exclusieve producten. Dit zijn producten die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn en waarbij geldt op = op. Wanneer er een product in de Kitchen komt die je graag wil hebben moet je dus snel bestellen! Wij moesten wachten tot vrijdag omdat er die dag een product online kwam die Tessa MOEST hebben waardoor een ander product die eerder de week online kwam al uitverkocht was. Die kans is er dus, maar gelukkig hebben wij een mooie bestelling kunnen plaatsen.

IMG_0747

Een week later werd onze bestelling bezorgd. Het pakketje werd rond 11.00 bezorgd en Tessa moest wachten tot na 18.00 omdat Nancy nog moest werken en ze hem écht niet open mocht maken zonder twinnie. Toen was het eindelijk zover, open maken! Snel de camera erbij om jullie mee te nemen in dit heerlijke unboxing moment.

IMG_0751

Bij het open maken van de doos zien we dit. De pakbon/factuur en twee polaroids van onze vriend Peter. Zoals jullie misschien wel weten staat er op een Lush product altijd wie het heeft gemaakt en bij veel Kitchen producten is dat Peter. Wanneer je bij Lush Kitchen besteld krijg je er leuke foto’s bij van de maker van het product met het product en de datum en tijd erbij. Zo weet je dat het echt door diegene is gemaakt. Nou Peter, we vinden je awesome en bedankt voor onze Kitchen goodies!

IMG_0762

Niet snel later stond onze hele tafel vol met Lush goodies!

IMG_0765

We love douchegels. Vooral Tessa houdt ervan. We hebben de Supertramp en Rose Jam 50/50 betaald omdat we die beide gaan gebruiken. Beautiful en Avoshower zijn van Tessa en Snow Fairy van Nancy. Supertramp en Avoshower zijn Kitchen producten en dus exclusieve producten. Beautiful, Rosejam en Snowfairy zijn momenteel gewoon in de Nederlandse Lush filialen verkrijgbaar.

IMG_0767

Naast de flessen showergel zaten er ook nog drie flinke potten in de doos. The Comforter bodylotion was de reden dat we pas vrijdag bestelde. Tessa’s favoriete geur van Lush in bodylotion!!! Hemel op aarde, en zo ruikt hij ook haha 😀 Dit is een Kitchen product die 225 gram bevat. De overige producten zijn wel ook in Nederland verkrijgbaar. Cup O’Coffee is een favoriet van Nancy waar ze nu een lekkere grote pot van heeft (325gr!). Daarnaast is het onuitspreekbare H’Suan Wen Hua een hair treatment waar Nancy erg benieuwd naar was, ze kocht een pot van 225 gram.

 

Je kunt van sommige producten reviews verwachten (jup, nog meer Lush op ByTwins.nl), laat het ons weten als je een review wilt van een bepaald product! De meeste producten zijn wat goedkoper wanneer je besteld vanuit Engeland, wanneer je meerdere producten besteld kom je uiteindelijk goedkoper uit. De verzendkosten zijn zo’n tien pond wat op iets meer dan dertien euro uitkomt. De verzendkosten bij Lush binnen Nederland zijn zes euro zestig. Dat is dus al de helft van de verzendkosten vanuit Engeland. De meeste producten zijn tussen de een en drie euro goedkoper in Engeland dus wanneer je meerdere producten besteld kom je goedkoper uit.

 

Jeaj voor Lush!

Wat vindt jij van onze aankoopjes? Waar ben jij benieuwd naar?

 

Liefs, Twinnies

7 gedachten over “Lush Kitchen & UK unboxing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *