Review – MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een foundation review voor jullie. De MAC Pro Longwear Nourishing waterproof foundation in de kleur nw15. Kijk je mee?

Ik zocht al een tijdje een nieuwe foundation. De foundation die ik hier voor gebruikte was ook van MAC en ik wilde graag weer een MAC foundation maar een andere. Ik ging naar de MAC counter en liet me adviseren door de jongedame die daar werkte. Samen kwamen we op deze foundation uit.

IMG_9459

Ik wilde een foundation hebben met een medium dekking maar die je wel goed kon op bouwen naar een full dekking.  Een foundation zonder olie, die heel goed bleef zitten met een licht matte finish. Daarnaast wilde ik een foundation die mijn huid goed voed maar geen SPF bevat.

IMG_9486

Ik breng de Pro Longwear nourishing foundation met mijn geliefde Beautyblender aan. Op de foto heb ik één dun laagje aan gebracht, de dekking vind ik zelf echt perfect. Als ik nog een laagje zou aan brengen dan zou hij echt full dekking worden. De foundation blend echt heel mooi uit en is zuinig in gebruik.

IMG_9850

Op deze foto heb ik hem afgepoederd met mijn MAC blot powder in de kleur medium. Even een blush aangebracht en een beetje mascara, de lipstick die ik draag is Brave van MAC.

IMG_9879

De foundation zit een mooie matte tube van 25ml, dat is best een kleine tube. Je betaald €34,50 voor de foundation dus dat is best veel geld voor zo’n kleine hoeveelheid. Ik vind de foundation uiteindelijk gelukkig zo fijn dat ik dat er wel voor over heb.

IMG_9514

Ben jij bekend met foundations van MAC, zo ja, wat is jouw favoriet? Laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

3 gedachten over “Review – MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *