Swatch – China Glaze – Too Yacht To Handle

Op mijn vorige blog stond iedere zondag in het teken van SwatchSunday. Iedere zondag schreef ik over een nagellak en plaatste er foto’s bij van swatches. Op ByTwins.nl wil ik dit niet meer doen, wel de artikelen maar niet meer op een vaste dag. Mijn nagellakcollectie bestaat uit meer dan 300 lakken dus ik kan voorlopig nog wel even vooruit met lakken aan jullie te laten zien haha! Vandaag laat ik Too Yacht To Handle van China Glaze zien.

China Glaze is wat mij betreft hét nagellakmerk als je opzoek bent naar felle zomerse lakken. Ik heb er hier een aantal van in mijn collectie maar ik weet dat er nog veel meer prachtig gekleurde lakken zijn van China Glaze. Helaas is China Glaze in Nederland vrijwel niet in winkels te koop maar je kunt het merk wel op meerdere webwinkels vinden. Bijvoorbeeld Pretty Polish of The Make-Up Spot (bij de laatste zijn de lakken wel een stuk duurder!). Ik heb zelf ook wel eens China Glaze lakken besteld via Ebay, daar vind je ze bij veel verschillende verkopers.

IMG_7867

Too Yacht To Handle komt uit de Sunsational collectie, de zomercollectie van 2013.
Inmiddels al weer even geleden dus maar de kleur blijft tof en is nog verkrijgbaar.

IMG_7861

Too Yacht To Handle is een blauwgroene lak die met twee tot drie lagen goed dekkend is. Met een topcoat blijven de lakken van China Glaze bij mij tot een dag of vijf prima zitten. Het verschilt natuurlijk wel aan je activiteiten of dit altijd en bij iedereen zo is.

 

Ik vind China Glaze een goed nagellak merk en de prijs-kwaliteit verhouding klopt wat mij betreft zeker. De nagellak kost €5,95 waarvoor je een 14ml lak krijgt, best veel lak in vergelijking met andere merken. Ik zie nu wel tijdens het zoeken op internet dat de prijs er verschilt. Ik raad je aan om China Glaze te bestellen bij PrettyPolish óf eventueel via Ebay. Zelf heb ik vrijwel mijn hele China Glaze collectie gekocht bij Enchantra, een webshop die helaas niet meer bestaat. Zelf zou ik wel wat meer over hebben voor de lakken maar hoe goedkoper je ze kunt scoren hoe beter natuurlijk.

IMG_7869

 

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *