Unboxing – Sensational Home Yankee Candle Halloween collectie

Hoi allemaal, vandaag heb ik een unboxing van Sensational Home voor jullie. Ik bestelde een paar dingetjes van de Halloween collectie kijk je mee?

Ik zag op Facebook en Instagram dat de Halloween collectie weer uit was. Dat is mijn favoriete collectie van zo’n beetje elk merk, ik hou wel van de wat donkere en duistere dingentjes. Ik kon mijzelf niet in bedwang houden in ik bestelde een paar dingen. Twee dagen later ging de deurbel, ik rende als een blij meisje naar de deur en ik kreeg mijn pakje van de postbode. Het was een vrij grote doos. Toen ik hem open maakte zag ik dit.

IMG_9864IMG_9875

 

Pumkin wax brander – € 14,95

IMG_9880 IMG_9885 IMG_9888 IMG_9890

Als eerste pakte ik uit de doos de pumkin tart brander. Ik vind hem zo leuk! Ik ben zo iemand die dit soort dingen het hele jaar laten staan, bij mij is het altijd Halloween.

Spider web illuma lid – € 9,45

IMG_9898 IMG_9947 IMG_9949IMG_9894

Toen pakte ik de illuma-lid (dit leg je op het randje van een jar zodat de warmte beter in de jar blijft en hij mooier brand) uit kijk nou naar uber schattige spinnetje, is hij niet super leuk! Echt zo lief.

Meduim jar Witches brew – €23,95

IMG_9910 IMG_9926 IMG_9928 IMG_9923

En natuurlijk nog een jar van Witches brew, nu heb ik 3 en een halve jar met witches brew. En nee dat is niet te veel haha want dit is echt mijn favoriete geur ooit van Yankee Candle. Ik heb nu 4 jars met verschillende printen op de jar.

 

Tart Candy corn – €1,99

Als laatste bestelde ik nog een tart van Candy Corn. Ik wist niet meer of ik deze geur lekker vond of niet. Maar ja, ook deze geur vind ik heerlijk!

IMG_9943

Ik kreeg nog een cadeautje bij mijn bestelling, namelijk een tart van de geur Mango Peach Salsa. Tessa heeft van deze geur een kleine jar en hij is zo lekker. Niet echt een geurtje voor de herfst maar dat maakt niet uit.

IMG_9944

Dit was alles wat ik besteld heb bij Sensationalhome, eigenlijk wilde ik ook nog graag de tartbrander met de kat bestellen maar die kost meer dan dertig euri.. Slik. Ja. Dus dat deed ik maar niet, ik hoop dat ik hem ooit een keer met een uitverkoop kan kopen of tweedehands over kan kopen van iemand want hij is heel gaaf! Wat vind jij het leukste uit de unboxing? En want vind jij van Halloween dingentjes? Laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

 

6 gedachten over “Unboxing – Sensational Home Yankee Candle Halloween collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *